Edau9 Hapy kidse yazdım ama kimse oralı olmadı buraya yazmak istedim Kızlar bebeğim 9 aylık yaklaşık 3 aydır suya bağımlı resmen geceleri su içmek için çok fazla uyanıyor dün gece saydım tam 27 defa uyandı su içip dönüp uyuyor artık delirmek üzereyim bittim tükendim yorgunluk uykusuzluktan 🥹Karnı falan aç değil eminim uyumadan önce çok güzel besliyorum doktora gittik bir sıkıntısı yok şükür şeker vs.Mama asla içmiyor sadece su sabaha kadar kaç bez değiştiriyorum kaç nevresim artık bezler tutmuyor o kadar su içiyor ki çok çiş yapıyor haliyle.Nolur yardım edin nasıl bıraktırırım bitmiş durumdayım artık ben
ezgilibaby Edau9 yemek yemeyi biraz daha erken saatte mi bitirsen canım bilemedim inan böbreklerini falan gösterdin mi mi sorunu olabilir mi bilmiyorum üstte kalsın belki başına gelen birisi vardır.
guzelanne01_ Edau9 canım şeker hastalığı olabilirmi acaba Allah korusun ama Yakınımın 4 yaşındaki kızı oldu oda çok su içerdi…Ama senin bebişinde Allahın izniyle olmayadabilir Belki alışkanlık haline getirdi Ek gıdayı akşam verme tuzlu şekerli şeyler yedirme düzelir inşallah
balevlatlarim3535 Edau9 uyuttugunuz ortam çok sıcak geliyor olabilir mi. Sıcak da susuzluk yapar ya o geldi benim aklima
Edau9 ezgilibaby herşeyine baktırdık herşeyine doktor alışkanlık edinmiş diyor🥹Gece beslenmesini keser gibi kes dedi ama vermediğim zaman kıyameti koparıyor 🥹
Edau9 guzelanne01_ kuzum yazdım ya üste şeker vs yok diye herşeyine baktırdık..Doktor alışkanlık etmiş diyor 🥹
2bebek1huni Edau9 sütten keser gibi sudan mi kesseniz Bi verseniz Bi vermeseniz sayıyı azaltmaya çalışsanız
Edau9 2bebek1huni doktorda öyle dedi ama imkanı yok vermeyince kıyamet kopuyor nasıl olucak bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi bu konuda 🥹🥹🥹
2bebek1huni Edau9 3-4 gün dayanmaniz lazım, sütten ayırırken bebegim çok ağlamıştı hep kucağımda sakinlestirdim. Çok zordu ama 4.gün deliksiz uyuduk ikimiz de sonunda anladım ki deliksiz uyumak çok güzelmiş.
Edau9 balevlatlarim3535 ya herşeyi denedik sıcak değil her ihtimali düşündük resmen bağımlılık yapmış
Minikperi Ya çok tatlı maşallah hahaha ilk defa duydum çok hoşuma gitti ama tabi zor bir imtihan. Su için uyanması çok ilginç. Ağlaması gerekiyor biraz demek ki. Allah yardımcınız olsun 🌸
Edau9 Minikperi okuyunca tatlı geliyor ama vallahi yıldım 🥹Suyu içip poposunu dönüp uyuyor ve bu çoğu zaman 3 dakika da bir gerçekleşiyor
Minikperi Edau9 yani benim bebeğim hiç gece emmek istemezdi. Hep gündüz. Zorla emzireceğim zaman bile ben zorla uyandırıp emziriyodum. Hani o bile nasıl kesilir bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam ama inşallah çözüm olur burda yazılanlar. Allah yardımcınız olsun ☺️🌸
Paris2019 Kontrol etmişsinizdir muhtemelen ama burnumuz tıkalı olup ağızdan nefes aldığımız zamanlarda ağız kuruluğu yapıyor :( Ben bu sebepten kalkıp çok su içtiğimi bilirim, tabi sizin bahsettiğiniz kadar değil. Kuru hava da etkiliyor beni bu arada
Elzem07 Edau9 Allah’a sükür bir rahatsızlık değilmiş, huy edinmiş tik gibi. Sudan tiksindirmek icin tuzlu su verseniz bir kaç kez ?
Happydef Edau9 alışkanlık etmiştir benim kızda memeyi kesince suya düşmüştü sabaha kadar 2 bardak su içerdi sonra bez de tutmazdi çişini. Ben azaltarak biraktirdim yani her seferinde 2 3 yudum içecek kadar su bıraktım bardakta sonra iki uyanmada bir verdim öyle öyle azaldı ama şimdi 3 yaşında olmasına rağmen 2 kere uyanıp içer Su
Minimalite Edau9 derdi su olmayabilir. Ya ilgi veya uyumak istememesi de olabilir. Bir pedagog ile görüşün derim
Ceren1993 Gel bi sarılalım😂😂 26 aylık hala aynı bi sebebi yok gece kalkıp kalkıp içiyor doktora bende soruyorum bi sorun yok diyor resmen sanki içi yanıyor bi yudum alıp uyuyor bazen bazen de kana kana içiyor bende anlamıyorum neden gece bezini değiştiriyorum zıbınına üstüne varasıya kadar hep ıslak oluyor o derece
Edau9 2bebek1huni nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten çok çaresizim bu gece artık son noktaydı 1 saat bile uyumadım sinirden ağlıyorum sabah sabah