Dryfrmzz25 Laylalaylay bende 12+5 te gitmiştim direk belli oluyordu gerçekten herhalde değişmez artık oğlumuz olacak belliki😂
Gmzpkr Dryfrmzz25 canımmm evet gittim oğlum olucak benimde 😁😁😁 Bayadır uygulamaya girmiyordum ancak şimdi gördüm 😍😍😍 Hayırlı sağlıklı ömürleri uzun olsun inşallah hepimizinn bebişlerinin
Dryfrmzz25 Gmzpkr amin inşallah canım desene üçümüzünde erkek😂benimde bugün netleşti oğlum olacak inşallah @Laylalaylay sağlıkla gelsin aslan parçaları🥰
Dryfrmzz25 Gmzpkr hiç doğumla ilgili bişey demediler bende sormadım 2 Haziran görünüyor benim☺️ama mayısta olur muhtemelen sonuna kalmaz gibi geliyor
YldrmNUR damlalmila2017 ben adete 4 gün kala öğrendim testte silik çıktı ikinci çizgi. Hemen gidip kan verdim betam 49du ilk
Ezgi0101 damlalmila2017 eğer döllenme gerçekleşmişse kesin çıkar ama belki de henüz döllenmemiştir bekleyin bence en azından adetinizin ilk günü geçsin öyle kan verin ben iki gün geçince verdim çıktı
Freefam damlalmila2017 5 gun kalanerken gebelik testinde silik cizgi cikti kan verdim 61 cikti beta hcg
Laylalaylay Gmzpkr ben de iyiyim çok şükür canım, bana da şu omega 3 d vit demir falan hepsi karışık olan takviye var ya o çok ağır geldi bıraktırdı doktor çünkü midemi mahvetmişti ama onu içmem lazım dimi