Gmzpkr Laylalaylay bulantı hapından yazarmı bilmiyorum ki doktorum 🤕🤕 Daha yeni 2 3 gündür başladı kuzum 🥴🥴🥴 Hiçbişey yapmak istemiyorum bi garibim 🫨
Laylalaylay Gmzpkr bence yazar canım, kalp atışı başlayınca bulantı başlıyormuş öyle diyorlar, bazı arkadaşlarım 9 ay içiyordu o hapı 😢
Laylalaylay Aysem2 gebelik öncesi doktora gittim folik asite başladım hamilelik için ovulasyon testi kullandım, yumurtlama günü ve çatlama günlerini değerlendirdim, ilişkiden sonra yarım saat uzandım, tuvalete gitmedim ☺️
Gmzpkr Laylalaylay hap yazdı kuzum alıcam hapı Kalp atışını da duyduk🤓 aralık başında gidicem bidaha 😍
Laylalaylay Gmzpkr canım biz doktora gittik kalbini duyduk çok şükür, 12. Haftada gel dedi yani 6 hafta sonra çağırdı ☺️
Gmzpkr Laylalaylay ayy hadi gözün aydın olsun canım 🥰🥰 Nasılsın peki iyimisin varmı değişiklikler 🥴🥴 Miden kendin nasıl hissediyorsun
Laylalaylay Gmzpkr iyiyim canım çok şükür, çok uykum geliyo gündüz bile esniyorum 😂 gece çok tuvalete kalkıyorum başka da bir değişiklik yok, senin nasıl gidiyor 🥰
Gmzpkr Laylalaylay canımmm şimdi gördüm bildirim gelmemiş bana ☹️☹️ Ay ben çok fenayım folik asiti içemiyorum İstifra yaptırıyor Sürekli halsizlik canım bişi istemiyor böle hasta gibiyim🥴🥴🥴 Sen nasılsın canım bakayım Folik asit içiyormusun
Laylalaylay Gmzpkr folik asiti yaklaşık 5-6 aydır gece uyumadan içiyorum canım 12 gibi içip uyuyorum genelde, onun dışında bi sıkıntı yok sadece gece çok uyanıyorum küçük tuvaletim için sonra zor uyuyorum işte ama sen baya kötü olmuşsun kıyamam canım ya
Gmzpkr Dryfrmzz25 canımmm evet gittim oğlum olucak benimde 😁😁😁 Bayadır uygulamaya girmiyordum ancak şimdi gördüm 😍😍😍 Hayırlı sağlıklı ömürleri uzun olsun inşallah hepimizinn bebişlerinin
Dryfrmzz25 Laylalaylay netleşti mi hayırlı olsun 🥰banada tahminde bulundu erkek dedi ama cumartesi net belli olacak 😊 çok şükür iyi gidiyor canım
Laylalaylay Dryfrmzz25 Dryfrmzz25 valla orda direkt belli oluyor canım değişir mi mi hiç bilmiyorum 😂 çok şaşkınım zaten 😂 midem çok ağrıdığı için gitmiştim o sırada baktı işte cinsiyetine 12+5 tik
Dryfrmzz25 Laylalaylay bende 12+5 te gitmiştim direk belli oluyordu gerçekten herhalde değişmez artık oğlumuz olacak belliki😂