Gmzpkr Dryfrmzz25 inşallah inşallh uzan dinlen yürüme kendine bak güzel güzel Sakin ol yarına bişeyciğin olmaz meraklanma😍😍😍 Kendine ve o minik atan kalbe güven ve başarıcaz de 🥳
Laylalaylay Dryfrmzz25 bence de hiç stres yapma bol bol dinlen canım, insanlar aylarca kanamalı gebelik geçiriyor ve sağlıkla doğum yaşıyorlar öyle düşün, sen minnacık görmüşsün o da hemen düzelir tedavinle, güzel güzel istirahat et💖🫶🫶
Gmzpkr Laylalaylay çıktım canım doktordan herşey normal güzel dedi bebişide gördü keseyide gördü salı günü öğleden aonraya kalp atışı için randevu verdi🤣🥴🥳
Gmzpkr Kese 11 mm dedi bebek 1.5 milim dedi ahahah Haftasıyla uyumluymuş sıkıntı yok dedi ay bana resim vermemiş ama galiba ya 🥴🤣 neyse artk haftaya
Laylalaylay Gmzpkr ayyy çok sevindim canım gözün aydın 💞💞💞 bebiş bile görünmüş nasıl güzel maşallah 🧿🧿
Gmzpkr Laylalaylay ayy canım vallahi bekleyelim bakalm ne dicek hocamız daha çok erkeniz ya😅😅🫨🫨 Daha çoookk zaman var
Dryfrmzz25 Gmzpkr bende de sıkıntı yok çok şükür leke devam etmedi çok minikti zaten.bebeği gördük kalp atışlarını tekrar dinledik kanama alanları falanda yok dedi doktor herşey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra kontrol dedide ben ay sonu tekrar gideceğim o kadar bekleyemem😄🥰