Laylalaylay Gmzpkr ay o zaman 4 gün varmış aramızda 🥹🥹 ama yumurtlamaya göre 2 gündü dimi 😂 inşallah duyarsın canımmmm 💘 bize mutlaka haber ver
Gmzpkr Laylalaylay bakalım benm kaç gün çıkıcak canım onu bende bilmiyorum sat tarihine göre söledim ben 😍🥰 bakalm doktor ne dicek😏 Ayy ne heycanlı yarın geçermi bilmiyorum ne olcak bilmiyorum😝
Dryfrmzz25 Laylalaylay son adet tarihine göre hesaplayınca bugünü 4+5 mi oluyor haftası.onu sordum hesaplayacak bişey yokki kuzum☺️
busraaa10 Gmzpkr Laylalaylay Bende yarın gidicem kalp atışı için kızlar dua edelim 🫶🏼🥲 çok tedirginim 🫶🏼
Laylalaylay Gmzpkr geçer geçer inşallah bak 9 ay geçmiş bir bebiş doğmuş bunda da öyle geçiverir 😍 ama hep şey diyorlar ikinci bile olsa sanki her şeyi unutmuş gibi oluyormuş 😂 ben zaten sıfırdan başlıyorum da
Aysen_23 Arkadaşlar ben ovulasyondan 10gün geçmişdi kan testi verdim 0.16 çıktı reglme daha 6gün vardı çokmu erken vermişim? ola bilirmi?
Dryfrmzz25 Gmzpkr kızlar baya moralim bozuldu size yazayım dedim yarın kalp atışı için gidecektim bugün afedersiniz normal akıntının içinde pirinç tanesi kadar kahve leke gördüm hemen acile gittik ultrason a aldı kalp atışı başlamış bebekte bi sıkıntı yok dedi kese etrafında hafif kanama alanları gördüm leken devam edebilir dedi😔😢 progestan verdi yarın zaten kontrole gel dedi yatış yapabilirsin dedi yarın geleyim dedim çıktım şuan hiçbişey yok zaten coraspirin ve sulandırıcı iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmam var dua edin nolur bu bebeğide kaybetmek istemiyorum çok kötüyüm
Gmzpkr Dryfrmzz25 çokçok geçmiş olsunn bişeycik olmaz gönlünü ferah tut ne kadr stres yaparsan o kadar tehlikeye girersin kendine ve bebeğine güven lütfen içini ferah tut haber ver canım mutlaka yarın
Laylalaylay Dryfrmzz25 bence de hiç stres yapma bol bol dinlen canım, insanlar aylarca kanamalı gebelik geçiriyor ve sağlıkla doğum yaşıyorlar öyle düşün, sen minnacık görmüşsün o da hemen düzelir tedavinle, güzel güzel istirahat et💖🫶🫶
Dryfrmzz25 Gmzpkr teşekkür ederim canım bi kaç saat geçti hiç bişey yok daha inşallah da olmaz.yarın inşallah güzel haberler veririm
Gmzpkr Dryfrmzz25 inşallah inşallh uzan dinlen yürüme kendine bak güzel güzel Sakin ol yarına bişeyciğin olmaz meraklanma😍😍😍 Kendine ve o minik atan kalbe güven ve başarıcaz de 🥳