sedam94 Cosmos- yaptım ama dün akşam yaptığımla aynı koyulasma yok maalesef 😔 ben bugün daha net çıkar diyodum
Nurbusra_ sedam94 test yaptığınız marka aynı mı ben 3 gün üst üste test yaptım hepsi hemen hemen aynı çıkmıştı ama kan verdiğimde pozitifi gördüm
Birbahargunu sedam94 canım prodoctor dene dün yazmıştım ben de 6. Gün akşam senin attığın marka testle yaptım belli belirsiz çıktı 7. Gün sabah prodoctor vardı çok net çıktı onunla
Cosmos- sedam94 asla kendini üzme bu platformda kimleri gördük böyle bazısının dokuzuncu gün testte çıkıyor asla üzme kendini pozitif olmalısın canım benim
Nurbusra_ sedam94 bence bir iki gün daha bekleyip kan ver inşallah vardır ben testlere hiç güvenmiyorum aşılama yaptırdığımda pozitif gösterdi kan verdim negatif tüp bebekte böyle çok silik gördüm kan verdim pozitif çıktı
sedam94 SH- dün beklenen adet gunumdu bende de oldu sarı akıntı bugün bişey yok ama. Sebebini bende merak ediyorum açıkçası sizin kaçıncı gününüz
sedam94 Birbahargunu akşam üzeri kendi doktoruma rapor için gidicem kan testi vermek istersem kabul eder mi acaba varsa çıkar inşallah kanda bugün 7. gun
Birbahargunu sedam94 varsa çıkar dediğim gibi ben net çizgiyi gördükten sonra acile gidip kan verdim 7. Günü 30.5 çıkmıştı, 9. Gün 140