• Gebelik
  • 36 haftalık hamişler toplanınnn🫶🏻

Kızlarrr doğuma çok az kaldı neler hissediyorsunuz benimle aynı durumda olanlar var mı merak ettim toplanın dertleşelim.
Benim ikinci doğumum olucak araları az ve sezeryan olucak ama içimde sürekli bir korku ve tedirginlik hali var oturduğum yerde bile geriliyorum düşündükçe sizin nasıl geçiyor bel ağrısından yerimden de kalkamıyorum zaten 😥

Merimii bizde bugün tam 36haftalik olduk benimde aynı şekilde içimde tedirginlik var hem heycanliyim hem korkuyorum hemde her an Allah korusun kötü şeyler olcakmis gibi geliyor bel ağrısı yok ama kasılmam çok var ilk gebeligim nefesim daralıyor uyuyamıyorum karmaşık herşey 🤦

Merimii 36+1 deyim bel kasık ağrılarım yoğunlaştı bebeğim daha çok sertleşmeye başladı artık bazen göğüs kafesime batıyor resmen nefes alamıyorum gibi oluyor ilk gebeliğim bebeğim makat gelişti son gidişimde haftaiçi tekrar gidicem bakalım nolacak

Merimii benimde 37+2 son 7 gün sezaryan günümü aldim.
        Benimde 2. Dogumum ve aralarinda 2 sene var 😁

Elitopatra25 benimde aynı şekilde ya sanki kötü bişey olacakmış gibi doğumda o yüzden çok tedirgin oluyorum iyi düşünmeye çalışsam da olmuyor Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız🙏🏼 nefes darlığı bende de oluyor zaten burnumda solunum sıkıntısı vardı ekstra oldu bu da iyice nefes alamıyorum

Mlsfcr benimde bebeğim sürekli sezeyqn dikişinin oralara kaburgalarıma falan bastırıyor aşırı hareketli bazen çok canım yanıyor ilkindebu kadar değildi zaten şimdi o hareket ettikçe tuvalete çıkıyorum tuvalette yaşıyorum resmen benimde yarın kontrol gün vericek bakalım

Yenibirannee benim 1.5 sene var korkmuyor musunuz ya sayılı gün kaldıkça ben sürekli panik oluyorum nedense yarın alıcaz bizde inşallah tarihi

Benimde 35 haftalık ilk dogumum olacak, normal olarak bekliyoruz ama ne olacak bilmiyorum ve gün geçtikçe geriliyorum :/ yalancı sancılarim oluyor, bebek sürekli toplanıyor nefesimi kesiyor çarpıntı oluyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama artık çok zor katlanıyorum :(

Merimii valla oyle zor gecti ki dogurayim diye bakiyorum 😅 ben dogumdan korkmuyorum sukur ilki guzel gecti yani en azindan neler yasayacagimi biliyorum

Merimii belki doğum piskolojisinden dolayı kaygı bozukluğu oldu bizde hayırlısı ile yaparız dogumumuzu iyi düşünelim yine iyi olur İnşallah 😌🙏

bnc bende zor katlanıyorum yalancı sancılar da çok kötü ya Allah yardımcımız olsun

Elitopatra25 evet ya çevrem rahatlatmak için çok uğraşıyor ama aşkında bu süreci çok kafaya takıyoruz yoksa o doğum zamanı gelince çok çabuk geçip gidiyor herşey