gamzecgr gncglozclk progestan iğne,fitil, magnezyum hepsini kullanıyorum ben de her gün iğne olmaktan süzgece döndüm valla
gncglozclk gamzecgr ins saglıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimiz iyi olsun iğneyi dert etmeyin cidden güzel düşünün ❤️
gncglozclk Ef1001 yalancı kasılmalar zaten olabiliyormus 20. Haftadan sonra vucut kendını alıstırmak ıcın benım oldu 20 de ama uzandım da hep gectı korktum hatta ama bı daha olmadı 23+2 deyim tek sorunum sürekli tuvalete gitmek ins sizinde duzelır
gamzecgr gncglozclk çok şükür iyi karnım çok erken büyüdü bel ağrısı oluyor onu saymazsak iyi gidiyor 🙂
gncglozclk gamzecgr sizin ikiz normal benim karnımı gorun bide 😂😂 6 ay ama ben dogum yakın sandım dıyor goren iç kabım dar demek ki 😂Rabim saglıkla ıkısını de almayı nasip etsin 🤲❤️kac gramlar suan
gamzecgr gncglozclk hhahahah doğrudur herşeye razı olduk yeter ki iyi olsunlar da 😍 geçen hafta kontrol vardı birisi 575 Gr birisi 582 Gr dı boyları da 28 cmdi sizde nasıl 🙂 ayrıca çok çok amin inşallah ikizlerde erken doğum riski olabiliyor bı tek o korkutuyor beni
gncglozclk gamzecgr 21+6 da gıttım 500 gramdı 24 de tekrar gıdıcem 2 bobrek de genısleme cıktı detaylıda 4 milim korkma gecer cogu bebekde olıyor dedı ama ben yinede taktım kafama
gncglozclk gamzecgr maşallah vallaha kiloları gayet iyi oyle dusunmeyın erken gelir dıye guzel dusunun guzel olsun ❤️🤲 erken gelse bıle vardır Rabbimin bi bıldıgı saglıklı olsunlar yeter ki ❤️