mmeliikee Dilekonurr ay şimdi bayılacam 😁😁 Allah yardımcımız olsun inşallah krem koydum canım aldım yanıma
dilek41 mmeliikee spinal tercih ediliyor şuan da ilk niye spinal yapmadı onu düşünüyorum ayni dr sonuçta 2. De genel olsa nolur ki memnun kalmıştım genelde işte spinal korkum var ya heycanlanirim diye düşünüyorum
pnar8007 mmeliikee ebe bana ilk bişe yiyip içebilirsiniz dediğinde yarım limonu yarım bardak ılık suyla iç gazını rahat çıkarısın dedi gerçektende öyle oldu mescide çay da ben bilmiyordum akşamına çok kötü omzuma ağrı girdi bağırmıştım bol bol nescafe ve çay içince geçti bide bol bol yürümeni tavsiye ediyorum hastanede benm göğsüm çok yara olmuştu ıslatmadan emzirdiğim için normal doğum istiyordum ben ama zorunlu sezeryana alınmıştım şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ebus2045 mmeliikee kayısı hoşafı suyu, bitter çikolata,Nescafe Gold bunları kesin al canim bende yarından sonra 2. Sezaryenimi olucam bende şuan bunları hazırladım Allah hepimizin yardımcısı olsun saglikla kavusalim İnşallah
Mevlude_Sahin mmeliikee Bende canım tatlı sanıyordum ama inanın çabucacık geçti. Ertesi gün çıktım hatta benimle aynı gün olanlar yattı bir gün daha. Bol bol dua oku, telefondan aç dinle doğuma girmeden
Kahverengi mmeliikee kahve kesin hemen kendine gelir gelmez iç hoşaf tarzı şeyleri hastane zaten getiriyor yemek olarak iyileşmek için bol bol yürü yürmek iyileştiriyor onun dışında süt artırıcı kutu içecekler var onlardan götürüp içe bilirsin sütn gelmesini kolaylaştırır
Serpilmy Sezeryan öncesi istenilen preop tahlillere ayrıyeten para verdinizmi yoksa sezeryan ücretinin içindemi benimde 3 ekimde isteğe bağlı olucak doktorum preop testleri yaptırıp getir dedi
9423 Serpilmy benimde 3 Ekim isteğe bağlı aynı şeyi banada dedi hastane ne olduğunu da tam anlamadım zaten doktoruma soracam carsamba son kontrolum var.
Serpilmy 9423 ben bugün sordum yatış işlemleri yapan sekretere ameliyat öncesi yapılan tahlillermiş sezeryan ücretinin içinde oluyormuş bin lira para vericeksin sezeryan ücretinden düşücek dendi ☺️
irmarose mmeliikee ben akşam 22 de ameliyata girmiştim sabaha karşı his geldi diye hatırlıyorum saat sabah 6 gibi gelip yürütmüşlerdi
Aminealeyna mmeliikee bitanem 3.5 yil once bir sezeryan yaptim hic agrim olmadi ozel hastaneler gaz cikarabilmen icin ilacli su veriyolar zaten kendime gelir gelmez yurumustum. Bol yürüyus cok onemli hem kolay gaz cikarirsin hemde cabuk toparlarsin Allah yardimcin olsun ❤️