Bmbe21 GokcesMoMmm özellikle bayan doktor tercihim muhakkak bakacağım. Doğum için çok endişeliyim sanırım tek kişilik oda tercihe göre veriliyormuş bir miktar ödeyip. Doğumdan sonra kızlarıma annem bakacak eşim de yanımda kalacak onu sorun ediyorum. Gittiğimde Bi arastiracagim
Sultannbstrk Bmbe21 maşallah ya ne kadar zor bir süreç ama ne kadar güzel sonuçlar kaç gr doğdular peki zayıf bebeklerim de benim de her an her şey olabilir diye düşünüyoruz
GokcesMoMmm Bmbe21 ben 5 gün kadar yattım özel oda denk geldi bana ücret ödemedim ama doğumda farklı olabilir konfor olarak özel odaları özel hastanelerden kat kat daha iyi diyebilirim doktorlar zaten çok iyi pişman olmazsın
Sultannbstrk Bmbe21 maşallah aşırı da zayıf değilmiş bura da çok okudum 600 gr falan diye tabi ki bir de size sormak lazım ne kadar zor bir süreçtir ama geçmiş çok şükür
Mom__041 9 yıl önce ilk oğlumu gölcükte doğum yaptım ebeler falan çok iyiydi memnun kaldım diye 2. Genelikte de oraya başladım rukiye hanım geldi yeni ona gidiyorum