Busrademiir Kızlar 21 haftayım, Göztepe eğitimden detaylı için randevu alacağım da Kadın doğuma mı randevu alıyorsunuz yoksa başka bölüm olarak mı geçiyor? Ayrıca gittiğimiz zaman direk detayliya sokuyorlar mı? Bi yardım edin 🙈
hohomoromu Busrademiir canım sen kadın doguma al o senı detaylı ıcın yönlendırecek kalabalıktan dolayı aynı gun gıremezsın mubtemelen detaylıya gün alacaksın tekrar gıdeceksın detaylı ıcın sana bunlrı soylıcekler zaten
OgretmenEva Busrademiir istanbul anadoluda bir tek zeynep kamilde var detaylı ultrason bu yüzden çok yoğun oluyor
Busrademiir hohomoromu Ya görüntüleme merkezleri daha mi uygun olur acaba ya geç zaman verirlerse zamanı geçirse
Mavisanneeee Göztepe SSK da detaylı yok canım. Sadece Zeynep Kamil hastanesinde var ve 9 Aralık’tan önce randevu vermiyorlar. 9 Aralık’ta alabilirsen 24 aralığa gün verecekler ve randevuyu alman biraz zor çünkü hemen doluyor. Ben riskli gebelik olduğu için özel bir muayenehane de yaptıracağım detaylıyı yarın. Fakat sen randevu alamazsan falan başka özel yerlerede bak derim haftan geçmeden
Busrademiir Mavisanneeee Sen nerede yatıracaksın, fiyat olarak ne vereceksin bende bi yer buldum da iyi yorumlar yazmamışlar aklım karıştı benim
Mavisanneeee Busrademiir ataşehirde yaptıracağım İstanbul’un en iyi perinatoloğu diye söylenen bir kadın var Petek Arıoğlu. Mebla biraz yüksek 500 TL civarında. Fakat kadın için Google dan yorumlara bakabilirsin. Ablam da bundan 3 sene önce o kadına muayene olmuştu. Gayet memnun kalmıştı.
Esssssnnuurrr Busrademiir benim de regl olmama var daha ama kasıklarım o kadar ağrıyor ki belim ve sağ kasığım batıyor Bir de çok özür diliyorum akıntım var sürekli regl oldum sanıp koşuyorum ama beyaz akıntı Göğüslerim de var hassasiyet of çok gerginim ya
Tuubaaa Busrademiir 14. Haftamda doktorum detaylı ultrason için şimdiden randevu alalım dedi, ayrı bir şekilde ultrason bölümü vardı oraya yönlendirdiler, randevumu aldım bir buçuk ay sonraya verdiler yani Ocak ayı ortasına denk geliyor. Detaylı zamanında 22-23 hft olmuş olacağız inşallah.
Busrademiir Tuubaaa Vallahi şimdi bende 22 ye girdim, bende şimdi eşim hafta ici izinliyken aradan çıksın diğer testleri yaptıracağım 🙈
Busrademiir Sibeltolga Armağanevler Mahallesi canım, detaylı için Ümraniye'de Rad görüntüleme merkezi varmış oraya bakacağım bi yakın yer orası var ya
OgretmenEva Busrademiir arkadaşlarım oraya gitmişlerdi çok memnun kaldılar ben de gidecektim görüştüm 300 tl dediler 45 dk civarında sürdüğünü 2 ay sonra ücretsiz olarak tekrar çağırıp bebeğin gelişimini takip ettiklerini söylediler ancak doktorum perinatolog raporu istediği için orda yaptırmaktan vazgeçtim çünkü orda radyolog yapıyor
Sibeltolga Busrademiir üsküdar anadolu türke de bak 190 lira rad görüntülemede nekadarmıs 300 lira demi
Keremasaf1 Busrademiir bende armağanevlerdeym,kac haftalık hamılesınz Ben ılk bebegımde rad gıttım fazla memnn kalmadım,sımdı 2.bebegm ıcın perınatologa gıdıcem,arastırıyorm
Busrademiir OgretmenEva Ya fiyat çok yüksek o yüzden en makul burası benim için , kimi yer 500 600 diyor
Busrademiir Sibeltolga Aynen 300 tl imiş bir de 150 tl bir şey varmış oda kampanya gibi ondan para almıyormuşlar
Busrademiir Keremasaf1 23 haftalık oldum, memnun kaldım ama iyi bi doktordu siz neden memnun kalmadınız ki