Kvser MelodyFairy 8 Ekim 🤗 ama tüp bebek transferim olacak ekimin ortasında olur sanırım inşallah Ekim ayı şans getirir bizlere 🙏🏻🌸
Erva18 MelodyFairy benim 1ekim karnım ağrıyor ve goyuslerim çok hassaslasti inşallah bebeğim benimledir
MelodyFairy Kvser hayırlı uğurlu gelir inşallah 🥹Ekimin sonu evlilik yıl dönümümüz bize hediye olarak gelse keşke ama yine umudum yok 🥹
Kvser MelodyFairy aminnn inşallah rabbim kimin ne muradı varsa versin inşallah 🙏🏻 siz kaç aydır deniyorsunuz ve sebebiniz nedir olmamasının özel değilse .
MelodyFairy Kvser canım eşimin sperm değerleri düşük bende de pcos var ama ileri seviyede değil 1 buçuk senedir olmuyor
Kvser MelodyFairy bende de Pcos var ileri derecesi neye göre belirleniyor acaba ? Amh değerinin yüksekliğine göre mi ? Bizimde 2,5 yıl oldu olmuyor en sonunda tüp bebeğe karar verdik .
Patito__ MelodyFairy evet once ama kalirsak insaallah bnde 2 hafta gec dollenme oluyor hep siz beni gecebilirsiniz 😅😅
MelodyFairy Laylalaylay fikrim yok benim de akıntım var ama idrar yaparken fark ediyorum iç Çamaşarına gelmiyor 🤷🏻♀️
MelodyFairy Patito__ ay geç de olsa kalalım çünkü hiç nasip olmadı 🥲bende o duyguyu yaşamak istiyorum
Patito__ MelodyFairy insallah ben yasadm ama hepsi hüsran ile bitti İnsaallah saglikla hepimize nasip olsun aminn