Matmazel006 cokkasmabeabi şu an nasıl peki kanamaniz hâlâ çok yogunsa bı Dr a görünün bence zaten 1 hafta sonra kontrol demiş olmaları lazım.
cokkasmabeabi Matmazel006 evet ayın 3une randevu aldım o vakitte bir gideceğim iğne de bitmiş olacak.
cokkasmabeabi M-Y2020 @Matmazel006 @Rukeeen @Damla @Yazmelegi_ @irmarose oksapar kullanırken kanamaniz kaç gün sürdü acaba? 9.gune girdik şu an seffaf jelimsi bir akıntı var. İğne de 3 gün sonra bitiyor. Kan çok mu sulandı kanamam mi kesiliyor anlamadım 😬 diğerlerinde 20 gün falan sürmüştü çünkü kanamam.
Damla cokkasmabeabi 12 gün sürmüştü sonra lekelenmeye döndü Bi 10 günde öyle sürdü sonra akıntı oldu ve bitti kesiliyor olabilir ya hepsinde aynı olacağını sanmıyorum
Yazmelegi_ cokkasmabeabi 3.4 gün felan sürdü sonra bitti hafif leke halinde azıcık geldi başka da yok
cokkasmabeabi Damla anladım ben rengi dönünce kan sulandırıcıdan herhalde demiştim ama şimdi baya baya kan yok
Yazmelegi_ cokkasmabeabi yok başka olmadı 50.gunumde de adet oldum yani muhtemelen adetti çünkü 1.2 gün azıcık olacak şekilde kan gelmişti