cansureis Bahar6667 Para ve tanıdık olunca çok yardımcı oluyorlar. ah ah bu düzen hep böyle bi tanıdığım üniversite hastanesinde yaptı sadece tek kaldığı oda oldu eşide yanında 1 gün kaldı oda parası verdiler sadece
Pamuk cansureis Genel olarak tüm üniversite hastanelerinde var ayrı bir bölümde erkeklerinde kalabildigi arkadaşım günlük 300 lira demişti galiba.
Fattuma Bahar6667 evet canım universite hastanelerinde gecesi 600 700 gibi bi ucret, odayı tutuyorsun,sadece sen ve istersen eşin de gelebilir,baska hastalar olmuyor
hsizyl Bahar6667 erkek kalmıyor ama bazı devlet hastanelerinde özel odalar oluyor bilmiyorum sizin kaldığınız yerde varmıda sorun iaterseniz orda eşinizle kalabiliyosunuz ücretli ama
cansureis Pamuk Ben pek bilmiyordum madem öyle bende yaparım ya😂 sigortamı tekrar yenilersem nerden baksan 10-12 tutucak en fazla 2000bine kapatırım😂 Acaba epidural falan yapıyorlar mı bilginiz varmı?
zumrasmom1 Bahar6667 erkeğe kesinlikle izin vermiyorlar görüş saati dışında. Sürekli güvenlik gelip bakıyor 🥺