Kızlar ne olur biri cevaplasin kafayi yemek üzereyim 34 haftalik hamileyim 4 gündür göbek deliğimin yanında sinir cekilmesi gibi bicak batmasi gibi bi agri var ve gecmiyo aksamlari iyice artiyor. Hastaneye gittim nstye bagladilar sanci yok dedi zaten sancim olmadigini biliyorum ama bu aci neden onu anlamıyorum cok kötü ağrıyor

ipekbocegim ultrasonda bir şey çıkmadı ise kafaya takma, benimde uzun süredir sol taraf göbeğimin üstünde eğilirken kalkarken bir şey çekerken çekilme batma gibi bir şey okuyordu, meğer plesanta yani bebeğin eşi o tarafta imiş o kısımlar biraz hassas oluyor, korkma. Doktorun zaten ultrasonda görüyor bir şey olsa söyler. Birde herkesin farklı bşr yerinde bu tarz çekilmeler oluyor, kimi çok farkediyor, ben eğilip kalkarken farkettim, birde yüz üstü uzanınca ve atıyorum hafif bir kanepe koltuk çekerken.

Sevince ultrasonla en son gecen hafta baktilar bir sey yoktu, simdi acile gittim ultrason ile bakmadilar sadece nst bagladilar pazartesini beklemem lazim ben tedirgin oldum sadece bu kadar cekilip batma olunca

ipekbocegim çıkardı ultrasonda, mesela plesenta, rahim, bebeğin genel durumu kan akışı her şey çıkıyor, bir şey olsa çıkar, işte herkeste farklı şeyler oluyor kimi rahimde batma kimi Karında batma, kimi göbek karın kısmı sertleşme herkes bir şey yaşıyor, vücut yapısı hormonlar her şey, kafana takma. Çok rahatsız edici ise ilk fırsatta doktoruna tekrar git tabi ki.