Edanur0206 Efiloskii 75 ile hamile kalmıştım. İlk üc ayda bulantı kusma olmadıgı halde istahım çok kapandı 68 e düştüm. Şuan 28 haftalığım 71 kiloyum. 7 kg verip 3 kg aldım.
Smlbvmya Hafta da 5 kilo almışım. Bende çok takıyorum ama normal yediğim halde sürekli yükseliyor yürüyüşe ve platese başlayacağım bakalım faydası olacak mı
Kalbimmmmm 28.haftamdayım 14kilo aldımmm inşallah bundan sonra çok fazla almamm umudum o yönde dikkat ediyprum sanıyorum ama aksine anlamsızca alıyorumm bundan sonra daha fazla alcaksın diyenler var doğrumu
ladyax Kalbimmmmm ben 24e kadar hiç almayıp 24te 2 kilo aldım sonra 28de birden 5kilo oldu o ama şimdi durdu 34. Haftada 5 kiloda kaldım yani son haftalar daha çok alınıyor diyorlar ama bende öyle olmadı
Efiloskii Kalbimmmmm bana da aynısını diyorlar… ama son haftalarda direkt bebek alıyordur ya hızla büyüdüğü için yani umudum öyle😂
ocak2021 Efiloskii ben ilk gebeliğinde son 3 ayda 3 kilo almıştım . Ama onda çakışıyordum 😂 umarım bundan da böyle bir çılgınlık olur amin 😅😀
kulunkaysenur 29+1 olduk. 63 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. 69 kiloyum şuan. 6 kilo aldım ☺️ Doktorum 7-10 kilo arası kalman iyi gerisi çocuğa ve doğumuna zarar demişti.
Ilba_34 24+2 yim en son kontrolde 1 kilo almıştım şuan ne durumdayım merak ediyorum tartışmaya da korkuyorum 😂
Betustrkmn Efiloskii 32 haftalığım bende 12 kilo aldım. Çok fazla değil bence. 15 le kapatırsak iyi 😂
Baby_01 Efiloskii 35+1 10 kilo aldım son haftalar bence çok kilo alınıyor bende öyle oldu en azından 🤣
Canann1601 Efiloskii nazar etmeyin lütfen sjsjsj iki kilo almışım 26+4 oldum bugün. Doktorum iki gün önce kontrole gittgmde sen kilo almamışsn hiç o iki kilo da senin değil dedi kilonu koruyorsunn devam et dedi 🥰 bebiş 900 Gr diğer 1100 Gr da vücut değişikliğinden dolayı
balciirem Efiloskii 34+6 10 kilo aldım bebişim gelişimi normal. Ama yemeklerden tiksindiğim için en sevdiğim yemekler bile iştahımı açmıyor normalde kilolu biriyim 70 ile hamile kaldım ama hamilelikte o iştah gitti
Gamzeazem Efiloskii değilsin 26 haftada 12 kilo aldım aşırı mutluyum tek duam doğumdan sonra kilolarımın kalması🥹🫶🏻