Minikperi Anneadayiii__ toksoplazma şayet kedinizde varsa ve siz de geçirmemişseniz tehlikeli. Eldiven maske bile işe yaramaz. Kedide toksoplazma varsa havaya havadan ağız burun göz hepsinden bulaşabilir. Bu yüzden kum kabından siz uzak durmalısınız. Hamilelik boyunca eşiniz temizlesin ne olcak zaten kürek kullanacak.
Minikperi Anneadayiii__ kuduz, karma, lösemi aşıları yılda 1 yapılır. İç dış parazit artık damla şeklinde uygulanıyor o da 2 ayda bir gerekir. 🌸
aybukekurt55 Anneadayiii__ hamileyim ve evimde 3 yaşında güzel pamuk bi kızım var bakıyorum kumunu sen temizlemediler sürece birşey olmaz doktora da evde kedin olduğunu söyle ona göre test yapıyor bakıyor
trkgleyla Hamileyim ve 2 yaşında kedi oğlum var. İkisini yanyana görmeyi beraber büyümelerini o kadar çok heyecanla bekliyorum ki… 😍 lütfen kıymet verip ilgilenemeyeceksiniz hiç sahiplenmeyin hayvanlarında duyguları var ve çok hassaslar.. onlarda Allahın emaneti tıpkı evlatlarımız gibi😔🫰🏻
Aegean Canım aşılarını yaptırın, kulunu da ya eşin temizlesin yada maske takıp temizle sonra ellerini iyice yıka. Doktoruma da veterinere de danıştım hamileyken, her şey yolundaydı korkma hiçbir şey olmaz, benim şimdi 2 kızım var birisi kedi:)
Selencnbz Anneadayiii__ kedilerim var hem ilk bebeğime hamileyken hem doğduktan sonra şimdi 2. Ye hamileyim hala var iyi ki de varlar ❤️❤️❤️❤️ çocuğumla çok iyi anlaşırlar
Enas2365 Anneadayiii__ eşinizin alerjisi varsa aynı evde nasıl yaşayacak kediyle? Birkaç hafta bakıp sonra sokağa atacaksanız hiç kıymayın hayvana. Evladınızdan ayırmayacaksanız sahiplenin. Kediyi bebeğinize abi abla gibi görecekseniz sahiplenin.
Anneadayiii__ Enas2365 sahiplendik zaten. Herhalde biliyoruz sokağa atmamamız gerektiğimi sorumluluk gerektirdiğini.
Minikperi Anneadayiii__ benim kedim var 3,5 yaşında da kızım var şimdi 16 haftalık hamileyim. Kumunu siz temizlemeyin. Aşılarını ve damlalarını aksatmayın. Sorun olmaz 🌸💕