Anneadayiii__ Akrabam evine kedi almış ama küçük çocukları olduğu için evde kediye rahat vermiyormuş. Kediyi bana verecekler bende kabul ettim.
Kahverengi Anneadayiii__ ilk hamileliğimde kendim vardı hiç sıkıntı yaşamadım sadece kum temizlemeyi önermiyorlar bebeğim hep kovalardı onu bilirdi bebek olduğunu birşey yapmazdı .Malesef yaşlandığı için kaybettik şuan yine hamileyim baka bilecek olsam hiç düşünmem gene alırım bebekler için çok önemli hayvan sevgisi 😊
Zahrae Anneadayiii__ bende iki tane var 6 tane vardi aslında verdim iki biraktım ama şuna fikrim değişti hem yorgunluk diye hep eve temizlemiyorum silmiyorum tül heryerden koltuk stresli oldum ve bi andan artık evim tertemiz olmasınlaızm diye kedi olmamak lazım ne bilim hormonlar midir yoksa gerçek düşüncelerim 😂 onlari da vericem artık çünkü kaldıramıyorum bazilari normal ben baya zorlandım stresli oldum ve onlara karşı hassas oldum ondan
Pamuk Anneadayiii__ Benim 5 senedir patili kızım var bebeğimle birlikte büyüyecekleri icin çok heycanliyim💜
Kediannesi1 Anneadayiii__ 3 kedim var ikizlerime hamileyim eğer veterinerinizin dediklerine uyarsanız hiç problem yok kumunu da önlem amaçlı siz temizlemeyin ben bir iki eldivenle temizledim de şimdi zaten ağırlaştım temizleyemiyorum ama onun dışında alışında gayet de güzel bakılır
Berraaak Canım patili yavrumu evlendiğimizde sahiplendik. Hamileliğimde evde hep yanıbaşımdaydı. Şimdi kardeşiyle yan yana💙
Kahverengi Anneadayiii__ eşiniz veya başkası yardımcı olursa iyi olur çok mecbur kalırsanız hava alan bir yerde eldiven ve maske ile temizleyin
Eylmmm 19 haftalık hamıleyım benımde kedım var asıları tam oldugu surece hıcbır sıkıntı yok kumunu esınız temızler yada eldiven ve maske takıp temızlersınız
Enas2365 Anneadayiii__ eşinizin alerjisi varsa aynı evde nasıl yaşayacak kediyle? Birkaç hafta bakıp sonra sokağa atacaksanız hiç kıymayın hayvana. Evladınızdan ayırmayacaksanız sahiplenin. Kediyi bebeğinize abi abla gibi görecekseniz sahiplenin.
Melekk59 Merhaba ben de 24 haftalık hamileyim evde kedim var aşıları tam olduğu için sorun olmaz dedi doktor kumunu eldivenle temizleyebilirsiniz veya eşiniz temizler 🤗
Birbahargunu Kedim aşkım kızım Allah uzun ömür versin sıkıntılı zamanlarimda ağlarken üzülürken hep yanımda o vardı hala var hiç kasmıyorum öpüyorum seviyorum yeri geliyor tuvaletini de temizliyorum aşılı tertemiz kedi inşallah bebeğimle de iyi anlaşırlar 🥰