ysmntrhn Uykucusincap61 herkese etki ediyor diye bişey yok zaten bence 🤣 nr kadar inanarak yaptıgınızla alakalı. Özellikle sütüm icin yemiştim ben ve doğumdan sonraki 2.günümde mastit şikayetiyke hastaneye gittim 150cc süt sağdı ebe kahkaha atıyordu inek misin diye😄
ysmntrhn AyseEmre geçecek süre dikişlerinizle ve doktorunuzla alakalı. 2 bebeğimin arası 24 ay ☺️ 15 aylıktı bebeğim hamile oldugumu öğrendiğimde. Annem dahil herkes karşı çıktı 5 doktor değiştirdim ve emin olun sezeryan sonrası sezeryan olmak daha riskli. Birisi ameliyat diğeri Allahın hikmeti doğum
Uykucusincap61 ysmntrhn çok inandım canım çünkü çevremdeki herkes böyle düşünüyor diye bende baya düşündüm kendimi verdim ama maalesef olmadı kendi yontemlerim ile oldu açılma aynen doğru diyorsunuz🤣 benimde doğumdan sonra hemen sütüm geldi baya doktor da şaşırdı direk gelmez kimseden normalde demişti 🤣 nasip
ZeynepAsyaAnnesi ysmntrhn özel mi devlette mi doğum yapacaksınız Benimde 1.sezeryab n 2. Ssvd istiyorum Kaç yıl geçti aradan birinci doğumdan
ysmntrhn ZeynepAsyaAnnesi özel takipliyim. 15 aylıkken bebeğim gebe kaldım. 2 doğum arası 24 ay olucak
3cocukannesiii ZeynepAsyaAnnesi 2 sezaryen sonrası olduğu için mecburen özelde yaptım Zeynep Kamil kabul etmemişti 7 8 cm açıklıkla gelmen gerekiyor demişti ama şimdi Zeynep Kamil takipliyim bi normal doğumun olduğu için deneriz dediler bende 37 haftalığım bakalım sağlıkla gelin inşallah bebişler
asya2425 Kızlar oğlum sezeryan oldu 4 yıl geçti aradan 13+2 yim normal doğum istiyorum hoca da normal doğuma tmm dedi inşallah olurum
Uykucusincap61 ysmntrhn egzotik meyveler çok yedim yani ananas ananas suyu kivi vs sıcak suda bel ovalama artı squat yaptım gün aşırı ilişkiye girdim bir tane tarçın ve 7 karanfil kaynatıp ılık içtim ahududu çayı içtim yürüyüş spor temizlik merdiven in çik derken pat diye geliverdi 🤣🤣🤣
ysmntrhn Goncadgy hayır halen yapmadım ne gelen var ne giden psikolojik olarakta ağlamalı haldeyim hic iyi hissetmiyorum cok stresim
Twobabysmom ysmntrhn Bende 37. Haftadayım dün doktorum bebek kanala henüz tam inmemiş dedi çok heyecanlıyım hangi doktora gidiyorsunuz
Kahverengi ysmntrhn ne kadar süre ile izin veriyorlar daha yeni hamileyim ilki acil sezeryandı bunu normal istiyorumda bide antalyadaki Koray dumanamı gidiyorsunuz
Hello123 ssvd isteyen annelere sebebini sorabilir miyim? Yani ilk sezeryan zorunlu olduğunuz için miydi o yüzden mi ikinciyi normal doğum istiyorsunuz yoksa ilk sezeryan bi tercihti de pişman olduğunuz için mi?
asya2425 Hello123 benim pişmanlıktan değil normal doğumu denemek için isityorum sezeryanım harikaydı benim
Kahverengi Hello123 valla benim çok iyi geçti sezeryanım bir sıkıntım yok memnunum ama normal doğum olayınıda yaşamak istiyorum 😊
Goncadgy Hello123 Benim zorunluydu oğlumun kafasi 2 hafta öndeydi çok yirtilmam olacağı için doktorum önermedi.. Suan hersey normal gidiyor bende yaşamak istiyorum ama yapan doktor zor bulunuyor doktor buluyorsun bu sefer hastane hem daha yüksek ücret istiyor hem üstüste zam yapıyor vs vs herkes olabildiğince zorluk cikariyor
Twobabysmom Hello123 Benim sezeryanım da çok iyiydi 6 saat sonra ayaktaydım yürüyordum da bebeğimle de ilgileniyordum ama bebek iri dediler 4350 gram dediler 3350 gram doğdu yanlış ölçüm yapmışlar o yüzden normal doğum yapma şansım varken tekrar ameliyat olmak istemiyorum
keremalya1724 ysmntrhn öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 ananas ye ada çayı, ahududu yaprağı çayı iç squat yürüyüş sen hepsini yap ama beben ne zaman isterse o zaman teşrif edecek o yüzden çokta niye gelmiyor diye sıkıntıya sokma kendini 😅
ysmntrhn keremalya1724 adaçayı spor squat merdiven dayanıyorum. Bu sabah bi ağrıyla uyandım hevesle 11 de yemeğimi hazıeladım aksamki ben hastabeye gidersem cocuklar aç kalmasın diye sonra uyumusum bi uyandım agrı falan yok🤣 gülüyorum ama cok gerginim ne olacaksa olsun artık modundayım