Elifff23- Hanımlar benim Beta HCG tarama2 : 103290 Papp-A : 436 çıktı bugün öğrendim ultrason sonucu temizdi sizce bu değerler nasıl
Elifff23- Bir de sizin baktığınız diğer sonuçlara grafik gibi olana nerden bakabilirim e nabızdan sadece bu ikisini görüyorum ben yardımcı olur musunuz acaba
Matmazel_60 Elifff23- brnd ecok bılmıyorum canım Dr attı sonucu ney ne demek onu bile anlamlandıramıyorum😥
Elifff23- Matmazel_60 ben de hiç bir şey anlamadım doktora da attım ama onda grafik gibi oluyor bana onu at dedi ben de onu bulamadım bir türlü
Matmazel_60 Elifff23- YouTube da dınledıgım drlar grafıgın Bı onemı olmadgını degerlerın önemli oldugunu söyluyordu
Hayallergercekolsun06 Fetal DNA yaptırdım sonuçlar kesin gibi bi şey çıkıyor. Çok şükür benim bebeğimde sorun çıkmadı cinsiyeti de kesin belli oluyor. 7600 e yaptırdım ben. Pahalı ama insanın içi rahatlıyor. İkili üçlü yaptırmadan direk detaylı yaptırcam
Meryemgrcy Ben de bugün fetal dna yaptırdım kan aldılar inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar canım sua edelim Papatya92