Kvldn Sarella Evet Batman’da yaşıyorum Yaşam Hastanesi Yasemin hanım eşim almıştı randevu yeni gelmiş 😒 birdaha gitmem zaten Medicalparka gidicem tekrar Emire hanıma Sizde mi Batman
Sarella Kvldn bende Batman’da yasıyorum 37+4 haftalık olacaz bu gece Ben Kemal coşkuna gidiyorum 2. Hamileliğim ama emire hanıma gittim bu 2 seferdir çok iyi biri oda haftaya ayın 12 sinde Kemal coşkuna randevum var
Kvldn Sarella yaa öyle mi soyisminiz ne Bende 15 gün sonra emire hanıma alıcam gitmiştim ilk gebeliğimde zaten
Kvldn Sibellaa yani ben kız olduguna inanıyorum hissediyorum ilk erkek dediginde bile demiştim birdaha gidince kız dicek 15 gün sonra giderim artık :)
Sibellaa Kvldn banada 12 de kız gibi demişti ama henüz küçük olduğu için net göremedi bide kordondan göremedi. Ama 16 da net olarak erkek dedi. Detaylıdada 22. Haftada net erkek olduğunu gördüm. Yani 16. Haftada net belli oluyo sizinki hala göremedim diyosa o doktorda sorun var demektir. Detaylıya girersen net görürsün.
Dandikbebe Kvldn ay insan nasıl sinir olur böyle durumlarda yaa. Hiç bu haftaya kadar tahminde bulunmamıs mıydı cnm, bayağı büyümüş çünkü.. bence başka bi doktora git, insan meraktan çatlar
Kvldn Dandikbebe ilkte degil açıkcası erkek olmasını istiyorum bir kızım var tabiki önce hayırlı sağlıklı ama herkesin gönlünden geçiyordur bişey Bu arada ilk günden kız hissediyorum ilk erkek dediginde bile 2. Gidişimde kız dicegini biliyordum
Dandikbebe Kvldn iyi sabretmişsin bu haftaya kadar, ben kesin meraktan çatlardım 😁 bence başka vi doktora daha danış cnm
Nur16 Kvldn canım kız kendini saklar banada ilk erkek dediler sonra hep kız dediler bacaklarıyla saklamıştı benim kızım kendini 😂😊
Kvldn Dandikbebe kız oldugunu bildigim için gitmiyordum sonra etraftan gelen sorulara bi cevabım olsun dedim artık baydılar 😅 Gittim erkek deyince emin misiniz diye sordum :) emin degilmiş gerçeği kızdanda emin degil anlamadım gitti 😅
Newmomy Kvldn Ben de hep kız hissediyodum kemdimi bildim bileli kız cocugm olsn istiyorum doktormda yüzde 80 kız demişti diger muayenede erkek oldugunu söyledi. Ben kız ismi arastırıyorm kızım diye seviyorm erkek bebegm olacagı hayatta aklımn ucuna gelmiyodu. Erkek dediginde ağlamaya başladm hatta saatlerce ağladm suan aklıma geldikçe utanıyorum. 38. haftamdaym ve iyi ki bi oğlum olcak diyorum. Yani kız kız diye kurmayın kendinizi. Doktorunz da bu haftaya kadad görmesi lazımdı orası da ayrı bi ilginç olay