Kvldn 21. Haftalık 2. Gebeliğim Pazartesi günü doktorum erkek dedi Emin misiniz diye sordugumda bir daha bakayım dedi baktı baktı göremiyorum tekrar dedi ve kordonuda benzetmiş olabilirim dedi Siz kızıda erkegide unutun birdaha ki geldiğinizde kesin birşey söylerim dedi Bugün tekrar gittim kız dedi Diğer seferde erkek demiştiniz dedim ağırlık olarak kız ama yine kesin bişey demiyorum dedi Sizce nedir sadece hislerinizi merak ediyorum Ben kız olduguna inanıyorum hamile oldugumu öğrendiğimden beri cnkü rüyamda gördüm ilk kızımdada görmüştüm Çin takvimide kız gösteriyor ❤️
nura23 Kvldn Cin takvimi cok bos sey bence bende kiz gosteriyor ama erkek sabırlı olun sonraki haftalarda tam belli olur 😊
Dlrm Kvldn Ben de bu çin takvimine dün öğrendim 20 haftalık hamileyim kızım olacağını biliyordu takvimi uyguladım ve kızınız olacak yazıyordu hatta rus takvimi falan da var onu da uyguladım orda da kızınız olacak yazıyordu benim 12. haftada belli oldu paten sonradan kendi doktoruma gittim 16. haftada çok erken görmüş ama doğru görmüş gerçekten dövüşçü tesadüf mü bilmiyorum ama 12. haftadan beri biliyoruz cinsiyetini kızımın 🤗. Rabbim sana da sağlıklı evlat versin de inşallah evlatlarımızın cinsiyeti hiç önemli değil
Ebrumarbling Kvldn benimde 17.haftada erkek dedi 25.haftada kiz dedi benimde kafam karisik ama bu dediğim doktorlar farkli doktorlar
Mervedrn 21 hafta artık ayrıntılı ultrason vaktinize de gelmişsiniz bence perinatoloğa gidip kesin olarak öğrenebilirsiniz, doktorunuzun şimdiye kadat ayırt edebilmesi gerekirdi pozisyonundw sıkıntı yoksa ama perinatalog kesin olarak söyler
Kvldn Zuhales 21. Hafta neyinden emin olamıyor 2 keredir dakikalarca bakıyor biraz durdurup baksa ben çözerdim ne oldugunu 😅😅😅😅 okurken ne hissediyorsunuz diye sordum Ama bundan sonra Post açarken sana soracam sence açayım mı diye tamam 😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kvldn Ebrumarbling benim aynı doktor 5 gün ara ile farklı konuştu ikisindede emin konuşmadı 21. Hafta kücük degil Sizin en azından arada bayağı zaman var ve farklı doktorlar
Ekobero85 Bende aynındurumdayım göremiyorum erkek gibi ama net değil diyo 🤷🏼♀️Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 20 haftalığız bizde
Ayvehe9 Canım senin doktorun gerizekalı 21. Haftalık bi gebelikte nasıl cinsiyet söyliyemeiyo şaşırtıcı açıkçası ben 15 . Haftamda net olarak konuştu bana .
Kvldn Ayvehe9 aynen ya diyorum bende iki bacagı arasına bakıyordu uzun uzun Biraz baksam ben çözerdim ne oldugunu 😅
Kvldn Lilbaby hayır ultrasona girince karşıda ekran olur ya ordan görüyordum bende uzun uzun bakıyordu göremiyordu bide Amerikada isviçrede çalışmış hanımefendi...!!
ATC Kvldn bence başka bi doktora git canım benim doktorum 11.hafta da söyledi 21. Hafta da nasıl net söylemiyor bebek büyük zaten bacaklarına net bakıyor nasıl göremiyor 😂
Tiredmother Bence doktorunu değiş, emin olamamak o haftada saçma yani. 11+5 te öğrendim ben. Ya doktorun ya kullandığı alet eskidir