dml33 Selvozge 15 mayis gorunuyo simdilik bi sikintim yok benim hareketlerini hissetmeyi bekliyorm detaylim var haftaya onu bekliorm 😊
Heisenberg Selvozge 16+6 haftalığım ultrasona göre. Erkek bekliyorum bende inşallah mayıs sonuna doğru doğum görünüyor ☺️
Selvozge dml33 detaylı ultrason için benim doktorum daha var demişti bizim şimdi başka hangi testlerimiz kaldı 😊
BFerayeY Bfhvcffesra hemen hemen herşeyi tamam Desem .bize bırakmıyorlar ki dedesi ninesi alıyorbakalım
Bfhvcffesra BFerayeY masalah canım hiçbişi almadım bende 17 haftalık hamileyim alsam acele olur diyom
BFerayeY Bfhvcffesra bende 17+6 yım.cinsiyet belli mi .dert etme. Canım alırsın bizimkiler pek bi hevesli
Selvozge Heisenberg 15+5 haftalığım bende canım benim de mayıs sonu gözüküyor Allah izin verirse 😍 Benim kız olucak inşallah rabbim sağ Salim almayı nasip etsin kucağımıza😍
Pnardadas 27 mayıs görünüyor ben hiç iyi olamadim ki yemeklerden kokulardan tiksinti mide bulanmasi baş ağrısı kasık ağrısı düzensiz uyku varda varr
Burcum32 12 haftada erkek dedi doktorumuz 5 haftadır gidiyorum göremedik daha cinsiyetini ne zaman öğrenecem ben yaa..15 mayis annesiyim
Pnardadas BFerayeY yok ilk üç ay bambaşka sorunlar yatalaktim allah kimseye göstermesin demin saydıklarımda yeni başlayanlar işte 🙁
Ayvehe9 Bende 17+4 bende 20. Haftamda detaylıya giricem banada tahmini bi aksilik olmadıkça 12 13 mayıs dendi prenses güzeller güzeli kızım olcak 🤗