000 353595 34 haftanın altında olan bebeklere yapılıyormuş o bana öyle birsey söylenmedi gayet sağlıklı bebeğim doktorum söylerdi olası bir durum olsaydı
353595 000 garantiye almak için sanırım olası kötü bir durumla karşılaşmamak için yan etkisi zararı yok gibi çünkü önümüzdeki hafta daha detaylı sorucam
353595 Avril bende araştırdım baya zararı yan etkisi var diye bir şey bulmadım inşallah sorunsuz olur hepimizin ☺️
Memmedova0807 2424aa bende normelden kecib malesef 1 ci gebelik sezaryan olduk simdi 2 ci gebelik oda sezaryan olucak
Elifeski22 Hlmkaya 3700 demişti 3590 gram doğdu hem kanala girmemişti bebeğim hemde açıklığım da yoktu onları da düşünerek tercih ettim sezaryanı eğer 40 haftayı beklerse daha çok kilo alacaktı korktum normal doğumdan.. sizin için iyi olacak olanı seçin..🌸 bebeği de riske atmayın
Ceremua Pnarer8- epidural normal doğumda yapılıyor omuriliğe kateter yerleştirilip takviye ilaç yapılıyor, spinal sezaryen terimi olarak kullanılıyor omurilikler arası iğne yapılıp göğüsten alt kısım komple uyuşturuluyor.