000 353595 oyle birsey demedi doktorum gayette iyi bebeğim sağlıklı şuan 35+5 im 2.650 grmdı tam 35.haftada 37+1.haftaya sezaryen günü verdi
Eylul_- 2424aa 35. Haftada doğum olacaktı bebek gelmek istedi fakat serum ve ilaçlarla erteledik. Şuan 39+1 ara ara sancı geliyo ama bebis ne zaman tekrar gelmek ister bilemiyorum
Reyhan_krby88 Gebeligim ve 3.sezeryanim olucak hem bağlattiricam artik 🥰🤣 Rabbim isteyen tum herkeze bu duyguyu tadmayi nasip etsin 🙏🥰
Semabkr 2424aa normal gebeligi hiç yaşamadım ilk gebelikte zorunlu sezeryan oldum ikincisi için ssvd yapan bir doktara gideceğim. Herkesin acı eşiği farklı tabiki ama normal olan daha mantıklı geliyor
353595 dilek41 sorduğunuz da bana da haber verirseniz sevinirim bana yapılması gerekiyor dedi 37+0 a gün verdi hatta 36+4 de hastaneye yatircak
dilek41 353595 38+5 dogumum olacak sezeryan ama hiç öyle denmedi sizinki 37.hafta olunca genelde 38 hafta da tamamlanıyor bütün gelişimi
353595 000 benimde 34+3 haftam 2.460 kg haftasıyla uyumlu bi sorunu yok sezeryan dedi 37+0 da ama öncesinde ciger geliştirici veriliyormuş
Pnarer8- Ceremua epidural ve spinal de omurilige uygulanan anestezik maddelerin uygulama alanı farklı oluyor , ve anestezi etki süresi farkı var ikisinde de doğuma aktif katılabilirsiniz, genel anestezi de uyuma hali mevcuttur
Ceremua Pnarer8- epidural normal doğumda yapılıyor omuriliğe kateter yerleştirilip takviye ilaç yapılıyor, spinal sezaryen terimi olarak kullanılıyor omurilikler arası iğne yapılıp göğüsten alt kısım komple uyuşturuluyor.
AsyaCngz55 2424aa gönlümden geçen normal ama bebeğim hala dönmediği için doktorum sezaryen de olabilirsin dedi
Avril 353595 yok hayır neden yapılsın ki sezaryan günü tam zamanlı doğum haftasında oluyorum ben 38+3 ☺️
353595 Avril 37+0 da benim sanırım o yüzden verilmesi gerekiyor öyle dedi bana doktor ondan merak ettim
000 353595 34 haftanın altında olan bebeklere yapılıyormuş o bana öyle birsey söylenmedi gayet sağlıklı bebeğim doktorum söylerdi olası bir durum olsaydı
Avril 353595 37. Hafta doğumlara yapıyorlar bazen evet arkadaşıma da yapmışlardı ama bazı doktorlar 34. Haftadan sonra çok da gerekli olmadığını 34 hafta bitikten sonra ciğer gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığını düşünüyor Doktordan doktora değişen bir şey anladığım kadarıyla yapılması iyi ama bence zararı yoktur sonuçta sağlama alınmış olur
353595 Avril bende araştırdım baya zararı yan etkisi var diye bir şey bulmadım inşallah sorunsuz olur hepimizin ☺️