Sedaalya Yeniiannee amin cümlemizin hayır göremedik kese var ama bebek görülmedi o yüzden bi hafta sonraya çağırdı birde benim kesenin altında kan birikintisi oluşmuş ilaç kullanıyorum
elfemrhbbs Benimde kan testinde betam 3280 di ve kese göründü karnına yerleşmiş demişti doktorum🤷🏻♀️.
svmeybgl Yeniiannee 4+4 günlük hamile inen 4600 bhcg ile kesem üstten gözükmedi . Vajinsl yoldan gördük . İki hafta sonra çağırmıştı doktor 6+6 da gitmiştim bebeği ve kalp atışını duymuştuk . Yine ablam 10.000 bhcg ile bebeği üstten görmemişti
Merveeliyy Yeniiannee benimki de ilk gebeliğim 16 bin civarıydı görünmemişti sağlıksız gebelikmiş yani düşük yapmıştım
svmeybgl Yeniiannee tekrar baktırma gereği duymadık . Direk doktor ultrasonda bakıp bebeği gördük İki günde en az 2 kat artığı için değer çok yükselmiştir diye düşünüyorum
Berenannesiceren Yeniiannee benim de öyleydi kese vardı bebek görünmedi bir hafta sonra yine gittik göründü
Yeniiannee Muhammedamine o tarihte görmesi gerekiyordu görmedi en son 24-25 Ekim’de görmesi gerekiyordu canım
Burcinn00 Canım beta hcg 1000den sonra vajinal ultrasonda 6000den sonra normal ultrasonda görebiliyorsun 10.000 den sonra da kalp atışı oluşuyor diye biliyorum
Muhammedamine Yeniiannee bence henüz erken olduğu için gözükmemişte olabilir . Bazı kadınların beta sı yüksek çıkabiliyor . Rabbim yrdkmcısı olsun