Yeniiannee Görümcem için soruyorum beta hcgsi 15 binmiş Bebek kesede görünmemiş doktoru bir hafta sonra gel bakalım eğer yoksa sağlıksız gebeliktir demiş🤔
Dlrm Yeniiannee internetten Baktım da sizin söylediniz değer beş ila sekiz hafta arası olan bir beta hcg değeriymiş Umarım sağlıklıdır Rabbim size de evlat Sahibi olmayı nasip eder ama tedirgin olmayın benim de kessem gözükmesine rağmen kalp atışını sekizinci haftada duymuştum
Sedaalya Yeniiannee aynı durum bende de var tutunamazsa alınacağını söyledi ve moralim alt üst oldu bana da eğer büyümeZse sağlıksız bebektir ve almamız gerektiğini söyledi 1 hafta sonra tekrar bakılacak
merve_seliiim Canim tam bilmiyorum ama benim kan testi sonucum 4 bin cikmisti ve ultrasyonda kesesini gormustuk.. Ama hepsi bir olmaz heralde ya icinizi ferah tutun umarim hersey yolundadir😞
Yeniiannee merve_seliiim inşAllah öyledir kendisi çok üzgün bende görünür belki erkendir diyorum ama 😢😢
Yeniiannee Dlrm amin canım inşAllah öyledir ben görümcem için soruyorum ben 25 haftalık hamileyim çok şükür 🙏🏻
Sedaalya Yeniiannee amin cümlemizin hayır göremedik kese var ama bebek görülmedi o yüzden bi hafta sonraya çağırdı birde benim kesenin altında kan birikintisi oluşmuş ilaç kullanıyorum
Eda_35 Canim ben 6+5 haftalik iken kalp atisini duyduk cok şükür ama Rabbim bütün hamile bayanlara bebişlerini sağlıkla kucağına alamay nasip etsin Rabbimmm 💕
Meyvenin-annesi Yeniiannee benim beta hcg 10.800 iken görebilmişti doktor, geç döllenme+ karındaki gaz+Ultrason cihazı kalitesi vb şeyler etkili olabiliyor. Doktorun dediği gibi biraz bekleyin sonra tekrar gidin. İnşallah herşey yolundadır