Elanin_annesi Birbebishikayesi bebek içerde dönmeye çalışıyor da olabilir. Benimde o haftalarda karnımın bi tarafına dayanıyor gibi oluyodu kasılıyordu baktım sabah geçmeyince doktoruma gitmiştim dönmüştü aşağı. Kısa aralıklarla mı oluyo bu kasılmanız gevşemesi kaç sn sürüyor
Gmz5560 Birbebishikayesi sürekli kontrol et kaç dakikada 1 oluyor ne kadar sürüyor mesela benim ilk 10 dakika aralıklarla 2 3 dakika süren karnımda sertlik vardı bu durum 5 dakikaya düşünce artık dedim gideyim hastaneye öyle anladım
Elanin_annesi Gmz5560 mesela şöyle mi. Diyelim karnımız o an sertleşti kasılma sayara basıyoruz gevşeyince kasılma bittiye mi basıyoruz.
Esmacbnoglu Birbebishikayesi 35+0 şuan aynı şeyleri yaşıyoruz bugun doktor yalancı sancı oluyodur bebek gayet iyi doğuma var dedi
Birbebishikayesi Kızlar çok şükür geceyi çıkardık ama cok korktum erken doğum riskim de var diye 35 hafta çok erken doğum için :( ama yalancı sancıymış büyük ihtimalle şu sıralar sürekli yaşayacağım:( hepinize cok teşekkür ederim 🙏 🫶