Birbebishikayesi Kızlar 35+4 haftalığız suan karnım çok kasılıyor sürekli çişim varmış gibi geliyor ve bebek bir Tarafa toplanıyor kasılıyor gibiydi suan da karnımın genelinde kasılma var ama aşırı hareket ediyor bebeğim
Knergiz Birbebishikayesi kanala yerleşiyor olabilir bebiş. Sancılarına dk tut artarsa bakarsın ama yalancı sancıya benziyor
Birbebishikayesi Eboz hayır ama Rahime aşırı bir baslı bar sürekli idrarım varmış gibi ve karnım taş gibi oldu
arsezg Ilık bir duş al ve tatlı birşey ağızına at , sola tarafına yaslan ve dinlen takip et eğer azalma olmaz artma olursa doktorunla görüş
Eboz Birbebishikayesi pozisyon alıyor o zaman rahime yerlesiyor belki duş alın bi birşey olmaz korkmayın
Birbebishikayesi Knergiz kasılmalar sancı mi oluyor agrım yok ama karnım taş gibi ve bebeğin hareketleri aşırı hissedilıyor
EmineTarik Birbebishikayesi bunlar sancı oluyor ama bebeğin aşırı hareketi de sancı yaptırıyor biraz sonra sakinler bekle tekrar başlarsa doktora git mutlaka
Birbebishikayesi EmineTarik evet aşırı hareketli ve galiba baskı yapıyor asagı doğru sürekli İdrara cıkıyorum
Gmz5560 Birbebishikayesi dinlenince yatınca sertlik geçiyormu canım ne sıklıkla kaç dakikada 1 toplanıyor bebiş
Birbebishikayesi Gmz5560 hala karnım çok sert ve rahmim de baskı hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum ama bebek suan toplanmıyor asırı hareketli uzanınca daha da artıyor hareketleri Sancı değil kasılmalarım var
Gmz5560 Birbebishikayesi hareketliligi çok önemli değil karnının sertlesmesini sürekli kontrol et dakika tut ben karnımın sürekli sertlesmesinden dolayı anladım hastaneye gittiğimde doğumun başlamıştı karnın taş gibi kesiliyor böyle normalinden daha sert oluyor
Birbebishikayesi Gmz5560 valla rahat yarım saattir sert duşta aldım ama başka aşırı belirti yok adet sancısı falan yok
Gmz5560 Birbebishikayesi sürekli kontrol et kaç dakikada 1 oluyor ne kadar sürüyor mesela benim ilk 10 dakika aralıklarla 2 3 dakika süren karnımda sertlik vardı bu durum 5 dakikaya düşünce artık dedim gideyim hastaneye öyle anladım