Rapunzel-25 December yediklerime dikkat etmiştim canım kızartma domates asitli içecek armut hepsi gaz yapıyordu mercimek kuru baklagil geriye bişey kalmiyo da 😃az yiyordum bide yürüyüş iyi geliyor bide masaj 🥰
Aysem2 Elifonur3535 merhaba kaset test negatif çıktı hafta içi kan vermeye gidecem eğer regl olmazsam tabi ağrılarımda var hafiften kaşıkta yanma gibi
Demetgd Aysem2 bekle biraz daha adetin gectikten 1 hafta sonra kan testi daha net sonucu verir diyo ebeler
MerveKaya38 Aysem2 benimde gaz sancısıyle karın agrısıyla acile gittim gebelik yok dendi 15 gün sonra hamile oldugum çıktı . İlk xmanlarda kanda çıkmayabiliyor iyi düşünelim iyi olsun inaşallah
December Rapunzel-25 ben hep aç geziyorum valla bebek beslenemicek diye korkuyorum yoksa aç gezmek umrumda değil midem şişiyor resmen patlayacak gibi. Yürümek bile fayda etmiyor kafayı yemek üzereyim iki ay daha sabır diyorum 😁
Rapunzel-25 December ya tabi kuruyemiş ye canım meyvelerden muz ye çorba iç sıvı tuket bide bol su iç ben çok az su içiyordum