Aysem2 Yarın regl günüm kızlar ama aşırı derecede gaz sorunu yaşıyorum yarım saatte bir idrara çıkıyorum sıvı tüketmeme rağmen sizde oldu mu
Pitircikkus Aysem2 benımde gaz sorunum olmustu hatta karnım hamıle gıbı gazdan şişmiştı ☺️ ınsallah sızınde bebıs belırtısıdır
Minaeyll Aysem2 benimde aşırı derecede gaz sorunum olmuştu gazdan dolayı karnım çok sismisti tek belirtim de buydu Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸🥰
Aysem2 Cicekliannee anladım canım vala 3 gündür bende aşırı derecede gaz oluyor ve bazen tutamıyorum regl ile alakası var mıdır acaba
Elifonur3535 Aysem2 benimde öyle şuan 🙏🏻♥️♥️♥️ bütün anne olmak isteyenlere hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım ♥️♥️♥️♥️
Esin3641 Valla bende bebiş istiyorum bat a 5 gün kaldı yumurtlamadan sonra başladı gaz sorunu kasıklarda ağrı gögüslerde hafif ağrı umarım bi belirtidir bunlar
sahra67 benimde ovitrelle 16gunumm karnim halada şiş adet olmaktan korkuyorum gouislerimde hassasiyetim dr yok
Esin3641 Minaeyll amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla
Aysem2 Elifonur3535 canım bugün normalde regl olmam gerekiyor olmadım ve gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı aşırı gaz sancım var onun dışında regl olacakmışım gibi yanma hissi kasık ağrısı
Aysem2 Elifonur3535 merhaba kaset test negatif çıktı hafta içi kan vermeye gidecem eğer regl olmazsam tabi ağrılarımda var hafiften kaşıkta yanma gibi
Demetgd Bende regli olmadan önce olurdum bu durumu sıcak tutmaya çalışırdım ayaklarımı kendimi ama hamilelikte olmadı kabızlık sorunu yaşadım
Aysem2 Demetgd canım bende kabız olmuşum fakat sabah test yaptım idrarls negatif çıktı normalde bugün adet olmam gerekirdi