damlalmila2017 Hanımlar erken gebelik testini regli den kaç gün önce yaptınız? Ya da yumurtlama takip ettiyseniz yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız ve sonucunuz doğru muydu?
Aysem2 damlalmila2017 canım benim reglime bir gün var ve negatif çıktı gün aşırı ilişki yaşamıştık eğer biraz dayanırsan bekle reglinin üstünden geçsin
Selma2412- damlalmila2017 ben yumurtlamanın 10.gününde adetime 4 gun kala yaptım negatif çıktı adetim 3 gun gecikince tekrar test yaptım orda çıkmıştı
damlalmila2017 Selma2412- ne güzel gözünüz aydın ben daha beklemeliyim ozaman. Günler geçmiyor sanki 3. Aydır istiyoruz 3 aydırda aynı heycanla bekliyorum allahım hayırlısını nasip etsin hepimize🥰
Selma2412- damlalmila2017 Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza almak nasib olsun 🤲🏻 Ben 8 aydır istiyordum sonra ki ay nasib oldu hamd olsun Allah büyük isteyen herkese nasib olsun 🌸🌹
AleynaResul damlalmila2017 adetime 3 gün kala normal test yaptım pozitif çıkınca ertesi günü kan verdim 1340 beta ile netleşti :)
damlalmila2017 Esraynk hayırlısı olsun hakkınızda 😔yaptırmadıysanız birde kan testi yaptırın isterseniz
Sariilayda16 damlalmila2017 regl 3 gün var yaptım negatif ama belirtilerim var beklemedeyim inşallah adetim gecikecek bu ay hissediyorum 2 gün sabırrrrr
Esraynk Bende mide yanması ve sadece bulantı var pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adetim gelmezse 7 gunde