Elfnannesi Selim_Alparslan verilir cnm hepsi ben fazla kiloyla hamile kaldım biraz da oyüzden uyardı doktor ama kafama takılan kiloma rağmen şeker yüklemesi istemedi Benimde ailemde hiç şeker yok gerçi
Handey Elfnannesi pazartesi günü gittim doktora 980 gramdı 26+4üm şuan.ben şeker yüklemesini sordum doktora geçen ay ne zaman yaptırıcam diye.her ay düzenli tahlillerini yapıyorum şekerle ilgili hiçbir sıkıntı yok kilo alımında normal dedi.aile de şeker hastası olan var mı diye sordu öyle bi durum da yok.şeker yüklemesi yapmicaz gerek yok dedi.ben de yaptırmadım yani
Smye Elfnannesi 25 te 800 gramdı oglusum sizinle aynı günümüz bende meraklandım ama 32 ye kadar gitmicem umarım o kilolara ulasmısızdır sizin kilo çok iyi geldi bana önden mi gidiyor
Elfnannesi Smye yok cnm normal dedi doktor msjlara bakarsan benimle aynı olup gram olarak önde giden bebişler var 28 haftada 900 gr ile 1400 arası normal kilo olarak kabul ediliyomuş
Melegimgeliyor 26 haftalıkken 996 gramdı oğluşum Şimdi bizde 27+5 olduk haftaya perinatologa gidicez ventriküllerinde hafif bi genişleme çıktı detaylı inceleme için gidicez haftaya İnşallah büyümemiştir daha fazla Dualarınızı eksek etmeyin 😔
EzgiDurdu Melegimgeliyor bizde de aynı sorun var kaç cm çıktı ventrikül genişliği. Çok endişe verici bişey inşallah geriler
Elfnannesi HillKse ay bana da hızlı geçiyor gibi geliyo Yavaş yavaş nasıl bakıcam korkusu sarmaya başladı beni🙈
fitmom Selim_Alparslan bana da doktorum gerek görmüyorum senin için demişti ama hep endişelenip duruyordum. Açlık yokluk kan şekerime baktırdım çünkü tatlı yiyip duruyordum tokluk kan şekerim bile açlıkta çıktı çok iyi dedi doktor inşallah sizin de öyledir 😇
HillKse Elfnannesi insan hiç görmediği birinin hasretini çekiyor o yüzden çok meraktayım zaman geçmiyor sanki 🙊🙈
Elfnannesi HillKse dün dört boyutlu gördük minnacık burnu vardı onuda zor gördük durmadan yüzünü kapatıyo Du elleriyle😅