Deletedmom_85 deniizz_ amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah hep dualarimdasiniz isminizi bilmesem de toplu ediyoeum iste canim benim🥲
Deletedmom_85 Durubebegim evet öyle oldu bebis 😄 gobus postu işi sıkıntı ya eşim tanıdıklara bile atma diyor istemiyo buraya zaten heeeç atamam 😂
Ayysseee Deletedmom_85 evet ablam doğum hikayesini yazdı sırf onun için açtım yeni hesap dhjdjsks cook mutlu oldum çok 😍 sağlıkla gelsin balım benim 💛🧸
Deletedmom_85 SevimliHayalet çok sağol canım benim. Ya ismini falan mı değiştirdin ben seni bit türlü cikartamiyorum ya🙈
Bekledigimmucizemm Deletedmom_85 tam olarak kaçıncı haftada kesinleşti cinsiyet sağlıkla gelsin inşallah
Deletedmom_85 Bekledigimmucizemm son adet tarihime göre 18+1 de dun öğrendim. Bazen 1 2 gün oynuyor ultrasona göre değişiyor sadece. Sagolasin canım teşekkür ederim
kahvesever__ Deletedmom_85 sağlıkla kucana alırsın inşallah canım hayırlı güzel bir evlat olur inşallah 🙏
C9-3_g Gözünüz aydın olsun bende bu hafta öğrendim kızım olucak benimde 14+4gunluk bugün bu sene kız senesi galiba