Acoso Deletedmom_85 Maşallah sağlıkla kavuşun bu sene kız bebiş senesi sanırım ben de nasipse kız bekliyorum 😍🌸🙏
Deletedmom_85 Acoso evet evet onu bende farkettim neredeyse kimden duysam kiz bencede kızlar geliyor bu sene 🥹 sizinde gözünüz aydın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Mavidunyamm Deletedmom_85 Cook Cook sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 benimde kızım olacakkkkkk 🌸🌸🌸🌸
Deletedmom_85 Mavidunyamm amin canım hepimizin inşallah sağlıkla gelsin yavrulari. Aaaay seninde belli oldu muu hadi seninde gözün aydın canım 🧚♀️💗
Ayysseee Deletedmom_85 yaaaaa mutimmm aşırı mutlu oldum off 😍 Aframın kankisi geliyorrrrr 💃💃🧸 Rabbime bin şükür 💛
Deletedmom_85 Ayysseee ay sen yeni hesap mı açtın balim bende kidsten etiket yapmıştım sana buralarda yoksun diye. 😂 yesss kizcem oluyorr inşallah afrosuma kankii🙈
Ayysseee Deletedmom_85 evet ablam doğum hikayesini yazdı sırf onun için açtım yeni hesap dhjdjsks cook mutlu oldum çok 😍 sağlıkla gelsin balım benim 💛🧸
sevaldqn1 Deletedmom_85 ben kaç tanere isim buldum geri değiştirdim eşim buldu tamam dedik geri birşey oldu geri vazgeçtim 😂 şükür şimdi bir tanesine karar verdik doğurana kadar güvenmiyorum gene de kendime her an degistiririm diye 🦦😂
sevaldqn1 Deletedmom_85 açelya koymaya karar verdik aşkım🥹 ondan önce defne, gökçe, asya lina, güneş oldu bunlardan geri vazgeçip eşimle açelyaya karar verdik
Durubebegim Deletedmom_85 AA hoş gelsin prenses hepimizin tahmin ettiği olmuş demekki😁 ee artık bi göbüş postu da açarsın😉❤️
Deletedmom_85 Durubebegim evet öyle oldu bebis 😄 gobus postu işi sıkıntı ya eşim tanıdıklara bile atma diyor istemiyo buraya zaten heeeç atamam 😂
deniizz_ Deletedmom_85 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çiçeğim benim darısı bana ve tüm isteyenlere inşallaaahhh 🫠🥰♥️
Deletedmom_85 deniizz_ amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah hep dualarimdasiniz isminizi bilmesem de toplu ediyoeum iste canim benim🥲
Youngmotherr Deletedmom_85 ayyy çok sevindim senin gibi bir prenses daha geliyor desene 😍💕💕🌸 Sağlıkla gelsin minik canım benimmm