Esra_Omer_21 sln23 valla dikkat etmeye calisiyoruz ama mecbur isede girismis bulunduk inşaAllah kazasiz tamamlariz
aleynauyar Caglali aaa bende 2 ekimde gidicem inşallah ben bebeği nokta kadar gördüm bakalım şimdi ne kadar oldu
aleynauyar Caglali şu an göremedim ama bi kaç güne çıkar çünkü bende gittiğim ilk hafta 4+4 dü sadece kese vardı bi hafta sonra gittik nokta kadar gördük bi daha randevu görürsün diye düşünüyorum canım takılma
Selmaa2018 Benimde 5+1 yorgunluk ve arada giren kasik ağrısı dışında başka bir şeyim yok çok şükür 4+4 de gittim kese 1 mm göründü 6. Haftada kalp atışı için çağırdı bakalım
SMZmiracle Selmaa2018 kasık agrilari bende de var hani boyle adet olucakmis gibi cok korkuyorum.normalmi sizce?
Yaprakdokumuseverr karpuzz ayyy çok sevindimm bende tüp bebeğim bugün idrarda gördüm kan daha çıkmadı inşallah vardır
karpuzz Yaprakdokumuseverr inşallah kandada çıkar canımm sağlıkla keselerini görüp kalp atışlarını duyarızzz🤲
Gezenlady sln23 6+6 dayız kalp atışını duyduk çok şükür🙏🏻iştah sıfır,yersemde hep soguk istiyo canım dondurma soguk khve gibi,doktor mutfaga girme kokulardan uzak dur tuzlu şeyler ye dedi,kusasım geliyo gibi ama kusamıyorum🙈
sln23 Gezenlady allahım bağışlasın i❤️ Bugün bende de iki sefer oldu ya kuru kuru öğürtü geliyor ama kusamıyorum
aleynauyar Yarimayse yine bence kan verin beta nın düzenli ilerlediğini görmeniz gerekiyor diye biliyorum en azından ben gün aşırı kan verdim eğer bi problem olursa müdahale olur
Gezenlady aleynauyar kusmak istemiyorum tabiki,ama midem ve agzım bi hoş oluyo kendı yaptıgımı yiyemiyorum galiba,daha yolun başındayız bı dokuz ay böyle geçerde ben yandım🙈
Aysesedak 6 hafta tam. Sürekli uykum var. Çok susuyorum ve hep soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum. Kasık ağrısı vardı ama bitti. Bulantım hiç yok.
gata Aysesedak uyku hali bende de var ve yorgunluk. Kasık ağrısı da ara ara giriyor bi de karın ağrısı oluyor bazen adet olacakmış hissi gibi o korkutuyor biraz beni