Haceba sln23 5.5teyim günlük yenilenen bas ağrısı var hafiften başlayan mide bulantısı var halsizlik yatarken pek bir şey hissetmiyorum ama ayağa kalkıp bir iş yapayım üzerimden kamyon geçmişe dönüp geri yatıyorum
sln23 Haceba baş ağrısı bende dün çok kötüydüm ama mide bulantım yok çok şükür allahım sana da şifalar versin inşalalh ❤️ Sağlıkla gelsin miniğin❤️
selim10 sln23 7+6 aşırı çok mide bulantısı ve kusma oluyor, halsizlik, kokulardan tiksinme, yemek yapamama, yiyememe, uyuma isteği, pek bişey yiyemediğim için ve sürekli kusma olduğu için ellerim ayaklarım titriyor 😓
Yaprakdokumuseverr karpuzz ayyy çok sevindimm bende tüp bebeğim bugün idrarda gördüm kan daha çıkmadı inşallah vardır
Aminealeyna med_yil00 ilk kizimda ogrenir ogrenmez nemlendirici krem kullanmaya baslamistim suan bir tane catlagim yok
cokbilmismom Benimde 4 oldu kasık ağrısı arada uyku hali oluyor, kalp atışı 6. Haftada mı duyuluyor. Şuan hiç bir şey hissetmediğimiz için aşırı tedirgin haldeyim 5 ekimde gel dedi doktor 🙈
aleynauyar Caglali aaa bende 2 ekimde gidicem inşallah ben bebeği nokta kadar gördüm bakalım şimdi ne kadar oldu
Aylin969696 Bende 5+1 deyim çok fazlasıyla bel ağrısı var birde bulantı değilde mide huzursuzluğu gibi değişik bir şey 😊
birLinaannesi Haftanın başındayız çok şükür her şey gayet yolunda. 🙏🏻 Geceleri uyku sorunu yaşamasam daha iyi olacak elbette😬
caglayaman Ulker777 Ulker777 canım biraz daha zamanın var ben 20. Haftadayım hala var ama sana tavsiyem biliyorum yiyemiyosun ama kendini sakın aç bırakma
sln23 Ozlemzeynep bende ayın 11 inde test yaptım adetime bir gün falan vardı pozitif çıkınca 13 ümde kan testi yaptırdım 469 çıktı 25 ine randevu verdi kuzum doktorum hayırlısı olsun deyip bu süreçte progestan ve folik asit başlattı senin de vardır gebelik kan değerin yüksek kuzum hayırlısı olsun inallah ❤️ Şuan uygulamaya göre 5+3 pazartesi günü kontrolüm var