Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sabah sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için parmaktan kan alıp hızlı sonuç ile bakılıyormuş yani tüp kan alınıp laboratuvara gönderilmiyor sizinde böyle mi oldu olması gereken bu mu ?
Sağlık ocağı şeker yüklemesi
Bezelyeannesii ben sağlık ocagin da yapmiyolar diye hastahanede yaptırdım benim de parmaktan aldılar 3 kere bende koldan alırlar diye beklemiştim 🙏🏼
Bezelyeannesii yaptıkları şeker yüklemesi değil şeker testi yapmışlar o da parmaktan da alınabiliyor. Şeker yüklemesi için gece 12 den sonra aç bi şekilde hastaneye gidip açlık değeri vermeniz gerekiyor ardından size sıvı içiriyorlar bir saat sonra bi kere iki saat sonra bir kere daha kan alınıyor bu şekilde şeker yüklemesi yapılmış oluyor.
Melike_sevgi evet bana da saat 10’dan sonra bir sey yeme aç gel sabah dedi ac karnına parmaktan alınacak ardından glikozu içeceğim sonra tekrar parmaktan alınacak kan değil sadece parmaktan olacak seker yüklemesi yapılacak yani
Ceren_oguz o kadar şaşırdım ki söyleyince dedim acaba yanlış bir şey mi var sevindim o halde böyle oluyorsa ☺️ bende özele gidiyorum doktorum yönlendirdi
Bezelyeannesii ben takipli olduğum hastanede yaptırdım şeker yüklemesini önce hızlı test yaptılar sonra tüp alıp teste yolladı 1. Ve 2. Saattede kan alıp teste yolladılar
Bezelyeannesii Bende şaşırmıştım☺️ sabah aç karnina gittim parmaktan yaptılar sonra glikoz içtim
ikotrtn bu daha garantili gibi geliyor bana nedense tekrar tekrar seker yüklemesi de yaptırmayalım ben en iyisi doktorla görüşeyim 😓
Bezelyeannesii benim koldan aldı sağlık ocağı
irem10 hangisi doğrusu şaşırdım vallahi 💆🏻♀️
Bezelyeannesii bende sağlık ocağında yaptırdım benden kan aldılar 3 tüp biri açlık diğeri 2 tokluk
Bende sağlık ocağında yapıtrdım . Önce 3tüp kan aldılar hem rutin kan tahlillerme baktılar hemde açlık bakmak için. Sonrasında eczaneden o içilen suyu aldım 50gr olandan istemişti benim doktorum 1saat sonrasında tekrar kan verdim.
YigitPoyrazMomm teşekkür ederim bende öyle yapmalarini rica edeceğim 🙏🏼
Nurmert teşekkür ederim 🙏🏼 🌸
Bezelyeannesii nedemek canım benim de parmaktan kan alininca şeker tansiyon ölçülüyor diye biliyorum neden öyle birşey yaptılar ki
YigitPoyrazMomm ben doktor tüm tahlillerimi istedi diyip o sekilde araya sıkıştırsam en iyisi olacak sanırım
Bezelyeannesii bencede canım