balbadem1 Patito__ benim normalde regle 10 gün kala başlar regl olup bitene kadar da ağrırdı şiddetli bi şekilde suan bakıyorum yok hiç bi ağrı elliyorum mıncıklıyorum sapık gibi acaba ağrıyor mu diye yok yani 😁😁😁
Patito__ balbadem1 belli olmazki cnm bazen hic agri olmuyor bnm ill hamilelkte adete iki gun kala agridi diger iki hamilelgmde hassasiyetm normaldede olan kadardı hep adete birkac gun kala yada adetten sonra basladi dolginlk sislik agli.
Aysem2 Meli-sa canım hayırlı olsun inşallah 🙏🏻Peki senin kasıklarda regl olacakmış gibi ağrı yanma hissi oluyor muydu
Meli-sa Aysem2 regl olacakmış gibi ağrı girip çıkıyordu çok sürmüyordu kasıklarım hala ağrıhor arada evet
balbadem1 Patito__ benim normalde de ağrım olur adet öncesi göğüslerim yüz üstü yatamam bile şimdi de başladı 2-3 gündür acaba regl mi olucam senin öyle olup hamile kaldığın oldu nu
Patito__ balbadem1 benim normalde goguslerm ck hafif agrir ama hamileligimde sabah gogus acisiyla uyanmstm resmen uclari aciyordu yanlar dokununca damarlrm acior gbiydi ama diger hamilelklermdede okdr agri yoktu. Yani bu durum degisiyor bnce