Sariilayda16 Hicran57 yaptım negatif 🤧 geç döllenme olabilirmi erken gebelik testinde çıkmama ihtimali varmı
Aysoshh Sariilayda16 bende adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı adetim 1 gün geçti yine yaptım çok silik çıktı kan testi verdim beta 43dü daha yapma bekle bence adetinde gecikme olursa yap 🥰
Hicran57 Sariilayda16 geç döllenme de olabilir canım. Ama benim testte göremeyince hemen umutsuzluğa kapılıp olsaydı çıkardı kafasına giriyorum gününüze kadar bekleyin tekrar yapın olmadı🎉
Semrat Sariilayda16 merhabalar bat kaçtı sizin ben dünde bugünde yaptım benimde negatif 24 bat bu arada benim 🤗
gunaymom Sariilayda16 normal gebelik testi gibi yapılıyor gebelik testinden tek farkı iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama günü takibini yapıp o günlerini değerlendirirsen daha kolay olur gebelik
Esra-dnkts Benim de bat 25 3 gün önce testlerim silik çıktı dün kan tahlili yaptım doktor erken dedi ama sonuç 39 çıktı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah ❤️🙏
Ozlem2206 Sariilayda16 benim düzensiz oluyor ama son 2 ay gününde oldum ona bakarsak 30u benimde ne gibi belirtileriniz var acaba
Sariilayda16 Ozlem2206 çok fazla göğüs hassasıyetim var. Göğüslerimin ucları resmen kopacak gibi sızlıyor kasıklarımda batmalar var
8143 Dün sağ kasıgım baya ağrıdı gazda var ama bilemiyorum ya 11 nde ovulasyon çift czgi ckti ertesi gün catladi
Meli-sa Sariilayda16 adete 3 gün varken test yaptım negatif adetim üç gün geçtükten sonra yaptım pozitif dünde kan verip berleştirdim umarım gönlümüzdeki olur 🤲❤️
Aysem2 Meli-sa canım hayırlı olsun inşallah 🙏🏻Peki senin kasıklarda regl olacakmış gibi ağrı yanma hissi oluyor muydu
balbadem1 Patito__ benim normalde regle 10 gün kala başlar regl olup bitene kadar da ağrırdı şiddetli bi şekilde suan bakıyorum yok hiç bi ağrı elliyorum mıncıklıyorum sapık gibi acaba ağrıyor mu diye yok yani 😁😁😁