_brcu88_ Evrem990 birazda çocuğun gelişimine suyuna göre falan ilerliyor bu durumlar 38.haftadan sonra alınan da oluyor 36.37 de suyu azalan yada aksi durum olan da oluyor yani bunu zamanla görebilirsiniz doktorunuz yonlendirir zaten
mugeb123 Bende tam 38 de istiyorum acaba alır mı doktor o kadar zorlanıyorum ki artık 1 gün fazlaya bile gücüm yok :( yarın kontrol var netleştrcz demişti doktor bakalım inşallah
mugeb123 Evrem990 ağrılarım çok belim kalçam ayaklarım artık kaldırmıyor sanırım vücut kiloyu 20 kilo aldım çünkü hiç dikkat etmedim 🤭uyuyamıyorum eve tıkıldım kaldım ben böyle düşünmemiştim hamileliği 😃 şükür gene halimize isyan etmiyorum da biraz da sabırsızlık var sanırım bende
mugeb123 Beriufuk22 az önce kontrolden çıktım 38 de alın lütfen dedim ama yok 38+ 4 e verdi 1 gün bile fazla kalsa iyidir dedi 17 Ekim için sözleştik bakalım hayırlısı artık :)
Beriufuk22 mugeb123 hayirli olsn. Sağlıkla gelsin inşallah. Benim daha 31+4 ama gercektn ok zorlanıyorum 10 kg aldm bel ağrısı ödem bebek hareketleri halsizlik hersy var zor geçiyor uyku uyuyamıyorum;(( Allah yardımcımız olsun
Nurshan 39+1 de gel alalım dedi doktorum bana, ben de 38 de alalım dedim, içerde ne kadar çok kalırsa o kadar iyi dedi