Nnoktaa Enas2365 ay ben dayanamadım koçişkolişkoma dedim bu sene de gel bi güzellik yapam sana. Seneye çoluk çocuk olacağı için 😬
Egemoms1303 Nnoktaa @Ddem Kiizz bizde öyle 😂 kedimizde yok ☹ Hadi bizim ilk, anam canım anam 3 çocuk doğurmuş halâ kâğıttaki boş kısma işte alnı diyor anne diyorum çocuğun kafası şuan yoğurt kovası gibi değil 😂 Cahil kızın cahil anası 😂😂😂
Nnoktaa Egemoms1303 hajshahahahah Allah iyiliğini versin. Gerçi benim annem de bakıyor bakıyor anlamadım bi şey doğunca anlarım diyor 😂😂😂
_brcu88_ Egemoms1303 buna bittim🤣🤣🤣🤣bizimkiler de öyle valla dün hastaneden sonra eşim dediki anneme ultrason resmi yollayacanmi bir hafta sonra canlı görür dedim 9 aydır gösteriyorum gösteriyorum anlamıyorlar zaten her seferinde kafasına burnu burnuna gözü diyorlar gerek yok doğunca canlı görürler psikolojimi bozuyorlar benim dedim🤣😂çocuk mesela dudağını büzmüş oluyor bu çocukta bi hastalık mı var dudağı niye böyle derler 🤣🤣istemiyorum.gormesin kimse dedim en sonunda 🤣😂
Egemoms1303 _brcu88_ @Nnoktaa ahaha demekki tek değilmiş canım anam 😂😂 Babamda cocuk dogunca biseye benzemiyor ki ilk 3 ay burdan nasil anlayalim biz diyor 😂😂 haklılar çünkü onların ultrasyon cihazi yok 😂😂
Deletedmom_116 _brcu88_ hosbuldummm😂😂Ama mod lar görürse gümletirler haberin olsun gruplasmak yasak 😂😂
_brcu88_ Deletedmom_116 yok kız kimseye zararımız yokki😂sadece kafaları uyuşanlar olarak toplandık kendi aramızda sohbet ediyoruz 😂aslında özel tartışma baslatacaktik ama yapamadık hiç birimiz 😂🤣
_brcu88_ Egemoms1303 değil değil 3 anam doğurmuş 3 de kaynanam halen daha ultrasyoon resminde elini kolunu bilmiyorlar 🤣🤣🤣
Nnoktaa Egemoms1303 hakikaten yaa buruşuk eciş bücüş bi şey. Doğar doğmaz diyolar yaa aynı anası aynı babası. Biz de bu kadar çirkin miyiz yaaa 😂😂😂
Enas2365 Ben valla yıprandım ya geçen gün 17 yaşında evlenmedik okumuş cahiliz diye linçlendik, şimdi evde kedi besleyenlere savaş açılmış. Bu forum beni yaşlandırdı 😫