Nnoktaa Egemoms1303 heee bak onlar da şarkıyı benden çaldı zaten. 👹👹👹 tarzı falan aynı ben gibi söylediler. 😎😎😎
Nnoktaa -mom- bak geçen @Egemoms1303 sordu. Sağda yatarsa sağlak solda yatarsa solak olur mu diye. Hemen cevapladım ortada yatarsa ortak olur. 🤓
-mom- Nnoktaa bizim başlığı okuyup kudurabilirler birazdan ve her an cahil saldırısı olabilir siper alın “ultrasyon kelimesi, kaynana görümce elti ve de sayamadığımız tüm düşman çatlatıcıları” gelebilir. 🤣
Ddem Nnoktaa buna sesli güldüm yaa resmen bizde böyleyiz kolu ayağı nerde diye düşünüyoruz inceliyoruz hep 😂
Nnoktaa Ddem eşim bizim görüntülern hiçbirinden bi şey anlamadı. Kedim hamileydi veterinere götürdük onları gördük anladık. Sorun bizde mi cihazda mı bebekte mi çözemedik 😂
Nnoktaa -mom- ay benim uykum geldi uyuyorum siz de uyuyun piremseslerim zabaaahnaaan kalkar devam ederiz 😂😘😘😘😘😘
Ddem Nnoktaa doktorun yanında ultrasyondan gösterince anlıyoruz ama verdiği kağıttan anlamıoz nasıı anlayabiliriz taktik lazım 😂
Egemoms1303 Nnoktaa @Ddem Kiizz bizde öyle 😂 kedimizde yok ☹ Hadi bizim ilk, anam canım anam 3 çocuk doğurmuş halâ kâğıttaki boş kısma işte alnı diyor anne diyorum çocuğun kafası şuan yoğurt kovası gibi değil 😂 Cahil kızın cahil anası 😂😂😂