• Öneri
  • Bebek temizleme pamuğu kullanan ve kullanacak olanlar...

Arkadaşlar hastane çantama bu pamuklardan loydum. Bu pamuklar kaynamış soğumuş ılık suya batırılarak kullanılıyormuş. Her seferinde o ılık suyu nasıl hazirlayacagiz nasıl hazırda bulunduracagiz kullananlar bunu nasıl çözdünüz acaba. Termosa ılık su doldurmayı düşündüm ama fazla külfet değil mi hic pratik değil. Islatıp ıslak mendil kutusuna dizerek kullananlar varmis ama o da durdukca bakteri üretir. Kullananlar en pratik nasıl kullandiniz acaba şu ılık su işini nasıl çözdünüz 37.haftamiz bitti bir tek bunu oturtamadim kafamda:D

Ruyammmm oda sıcaklığında olması yeterli suyun bı kap yapmıştım onda devamlı temiz su bulunduruyordum medili bir kere islatiyosun zaten bı kaç kere Suya sokma durumjolmadigi için pislenmiyotdu da

Ruyammmm İlk kızıma hep pamuk kullanmıştım hiç pişik problemi yada enfeksiyon yaşamadık. Şimdi oğlumada sadece pamuk kullanacağım. Cam şişeye kaynamış suyu koyuyordum. Su bitene kadar o suyla ıslatıp temizliyordum. Suyu hep bez ve pamuklarının yanında bırakıyordum gayet rahat oluyordu. Şimdi yine aynı şekilde yapacağım.

Ruyammmm çeşmeden ıslattığım gibi sürdüm poposuna öyle ılık su falan yapmadım