Bircan-2 Merhaba güzel anneler 2 gündür soruyordum bugün açılma ile normal doğum yaptım bebeğim küvezde dua edin bize lütfen
3bebekannesiii Bircan-2 oy kuzum Rabbim kucagına almayı nasip etsin minik bebeğine kaç kilo doğdu ve erken doğum sebebın neydi
Ireeeeem Bircan-2 en kısa sürede sağlıkla çıksın inşallah 🙏🙏 solunum sıkıntısı mı var? Erken doğum sebebi neydi bir de sizin ?
Kiwitoveannesi Bircan-2 rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim çıksın kuvezden Allah şifa versin Allah analı babalı büyütsün
Ireeeeem Bircan-2 500gr fark edebiliyor mu gerçekten 😲😲 benim de kasılmalarım var açılmam olmadı ama korkuyorum ondan merak ettim. Belirti vermiş miydi açılma olurken ? 32+3üm
Naressmom1644 Ireeeeem yavrum ben doğumdan bir gün önce ultrasona girdim 3500 dedi kilosuna. Ertesi günü kızan bı doğdu 2700 🤦😅 doktor da dahil herkes şok.
BirVeraAnnesi35 Ireeeeem ultrason kilo konusunda yanılabiliyor maalesef ilk kızımda 3400 gr demişti doğdu 2800☺️
ardengunes Ireeeeem banada 3400 dediler 4.060 kilo doğdu oglum 😬 kilosunu düşükte görebiliyolar yüksekte
Bircan-2 3bebekannesiii şuan entübe falan değil sadece burundan hava desteği alıyor . Çok iyi durumda ama kilosu az dediler
Sevdeninsaresi Bircan-2 hayırla al canım kolosunu dert etme sakın karnı doysun nefes alsın yeter.beslenir büyür Rabbim kavuştursun sağlıkla yuvanıza dönün insaAllah
1prensesannesi__ Bircan-2 Rabbim sifasjni versin minnoşun sana bagislasin insAllah en kisa zamanda kavusursun 🥰