Damla-19 Taze bakalım benimde yatın doktor randevum var ne diyecek doktor sığmıyolar sanki içime farklı ağrılarım oluyo afedersiniz özel bölgem ağrıyo için için sizinde oluyo mu
Taze Damla-19 4 gün hastanede yattım bu sabah tacurcu oldum 32+ 5 haftamdayim ciğer geliştirici iğne yapıldı serum ilaç takviyesi yapıldı
-Glsmc- Taze çok geçmiş olsun inşallah uslu uslu bekleyip günlerini doldururlar .benimde karnımda sertleşme cok oluyor bi tarafa toplanıyor sizdede oluyormuydu 31haftalıgum
ikizprensesannesi @Damla-19 Bende 20 kilo aldım🥲🥲🥲 34+6 dayız galiba elim kulağımda o kadar zorlanıyorum artık anlatamam içeride hiç yer yok artık bence🥲
Damla-19 ikizprensesannesi senin elleri kulaklarında bebişlerin ☺️ hayırlısıyla kucağına al inşallah. Kaç kilolar şuan ?
ikizprensesannesi @Damla-19 2.500 lar inşallah yanılma payı yoktur öyledirler saglıkla gelsin kuzularımız ne kadar kalırlarsa o kadar iyi ama bizim için çook zor🥲🤲🏻
Damla-19 ikizprensesannesi hadi bakalım inşallah rabbim sağlıklıca doğurmamızı nasip etsin hepimizi ❤️ yarın doktora gidince bildiririm size bende kilolarını 33 haftalık oluyolar yarın
ikizprensesannesi @Damla-19 Ay amiiin amiin inşaallahh en son ne kadarlardı kilolarıı 2 yi geçmişlerdir şuan🥹
Damla-19 ikizprensesannesi en son 10 gün önce 1.740 dı kiloları 10 günde 2 kilo olmuşlardır diye tahmin ediyorum ben bakalım 🤔