Damla-19 Merhaba Güzel Anneler, 32 haftalık Tek yumurta paşalarıma hamileyim. Kiloları 1.740 biri 1.690 biri sizce normal mi ? Ve çok fazla karnım ağrıyor bu aralar sığamadıkları için mi sizce 😔
muziceanne_ Damla-19 ikiz olduğu İÇİN norml bende çift yumurta ikizleri ne hamileyim 29 haftalık doktor tek çocuk gibi kilo almasını bekleme dedi
-Glsmc- Damla-19 banada bazen sığmıyorlar gibi geliyor 30haftanın içindeyim ama doktor normal dedi birde günde 2,3 kere hıçkırıyorlar sizdede oluyormu
Taze muziceanne_ bnde çift yumurta ikisine hamileyim şuan 32 haftama girecem vajinamda çok ağrı var sizdede oluyor mu
muziceanne_ Taze bu gün oldu çok rahatsızım sabahtandır kolumu kaldıracak halim yok ve tekmeleri çok özür dilerim vajinada hissediyorum öyle olunca ağrı da oluyor
-Glsmc- Taze doktor normal diyor ayakta cok kalıncada oluyor o 30.haftadan sonra artık dinlenerek geçirmeliyiz
Damla-19 Val muziceanne_ kızlar yemin ederim bende öyleyim. Vajinam açılıyo sanıyorum öyle hissediyorum tekmeleri oramda karnım acıyo ağrıyo 😩
Taze Damla-19 bu benim ikici gebeligim bnimde dokturum sezeryan dedi hatta farklı dokturlarla bile görüştüm hiç biri normal doğumu önermiyor ama etrafımda ikizleri normal doğuran o kadar çok kişi var ki
Damla-19 Taze benimde öyle ama ilk olduğu için birde tek yumurta daha riskli dedikleri için yanaşamadım normale hayırlısı bakalım doktor 36. Haftanın sonunu bekleriz inşallah diyorda benim pek umudum yok şimdiden ölüyorum 😔
Birikii Normal kiloları 34+5 de doğum yaptım biri 2350 diğeri 2180 doğdu ikizler için güzel demişti doktorum
Ebru7820 Damla-19 damla hanım bende tek yumurta ikizlerine hamileyim de 15 haftalık çok şükür nasıl beslendiniz kilo almaları için