Livanur22 Delidolu hayırlısı olsun inşallah ben 11 de gitmiştim daha erken dedi, 14te gittim kesin erkek dedi, bende kız tahmin ediyordum hep şaşırdım yüzde yüz erkek dedi bakalım bida gittiğimde sorucam yine 😊
Yigit_Yagiz_Moms Delidolu Aynen benim de ilk gebeliğin çok rahat geçmişti ama ikincisi çok zor geçiyor
Tuba_44 Delidolu al bendende o kadar ilk bebeğim yok gibiydi full ayakta çalışan biriym 37. Haftaya kadar çalıştım.2. Bebeğime hamileyim ikisininde cinsiyet aynıydı ama herşey farklı birinde bulantı oldu diğerinde olmadı biri sol tarafımda biri sağ tarafımdaydı sürekli altta baskı var son haftamda gibi 32 haftada izne ayrıldım şuan ördek gibi yürüyom ağrım oluyo ☹️
AyseEmre Delidolu sorma ben ilki gibi olurum diye umut ettim ama daralmalar nefes alamama sürekli ağrı 😩 ama bunlar gelip geçici Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah sağ Salim kucağımıza alırız ❣️
Livanur22 Delidolu hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah, benim eşimin tarafında erkek torun yok oyüzden yine kız olur diye düşünmüştüm yanıldım her ikiside çok güzel rabbim sağlık versin
Nuraslanklc Delidolu bizimde aynı belim ve bacaklarım kopuyor gibi aşırı ağrıyor mide bulantısı cabası 🥲
Nuraslanklc Delidolu valla öyle zor oldu ki benim onu bulmam acısıyla tatlısıyla razıyım tek sağlıklı olsun 🥰 bide inşallah kızım olursa daha ne isterim Rabbimden 🤲🏻 ilkten sonra iki kaybım oldu çok istedim ama kısmet olmadı şimdi tek derdim bunlar olsun diye bakıyorum nasılsa geçecek ♥️
Hatice--- Delidolu benimki de tam tersi ilkinden rahat geçiyor kızım da başıma gelmeyen kalmadi kanamasiydi böbrek genişlemesiydi erken hafta sancısıydı kol bacak kısalığıydi sistitiydi vs vs 😂 Şükürler olsun her gününe inşallah böyle devam eder siz gibi zor geçenlerinde rabbim yardımcısı olsun 🌸🤲🏻
Delidolu Nuraslanklc inş Rabbim icimizDeki niyeti kabuL eder Sağ Salim evladimizi KucagiMiza Alırız biliyorum Bu zor Günler Geçecek Ama sabır Lazım 🤲
Delidolu Nuraslanklc dışardakinin İstekleri Bitmiyo Ya cizGi filimde Ne izlese Bundan istiyorum Dio alistirma surecindeyiz bakalım AliSacakmi