Delidolu KizLar Ben gibi İkinci Hamileliği Bu kadar Zor geçen varmı ilk Hamileligim çok Güzel geçti Bununda Öyle Bekliyodum Tam tersi çıktı 🤰🤢
peri_07 Delidolu kesinlikle bende de aynı durum. Büyüklerim cinsiyet farklı diye zorlanıyorsun diyor. Kız alt tarafa baskı yaparmış.
Livanur22 Delidolu benim iuan 15+3üm ilk hamileliğim çok rahattı kızım oldu, bu erkek mide bulantılarım hiç geçmedi sürekli karın altım ağrıyo baskı yapıyo mide yanmam da hiç geçmedi çok zorlandım bu sefer
ardengunes Delidolu bennn😫 oglanda mukemmeldim kız inanılmaz baskı yapıyor kasiklarda hep oturamıyorum sürekli yayilmam gerekiyo biraz gezeyim vajinada agri oluyo kemiklerim aciyo🤕
Delidolu peri_07 benim ilki Kızdı Çok iyi geçti Evet bulantılarım çok Vardı Ama bu kadar ağrım yoktu kasikLarim Sırtım Çok agRiyo
Nazli05 peri_07 ayy benimde öyle ya sanki hep alatta bebek ilk hamileliğim oğlumda hep göğüs altindaydi bunda hep kaskklarimin ortasinda ama çok zor ya
peri_07 Delidolu benim alttan asşırı batma oluyor resmen afedersin vajinam yırtılmış gibi. Doktor normal diyor.
peri_07 Delidolu evet az kaldı doğuma şuana kadar ki kısmı söylüyorum zor geçti. İlk hamileliğimde yaptıklarımı şimdi yapamıyorum. Doğum temizliğini nasıl bitireceğim bilmiyorum.
Livanur22 Delidolu hayırlısı olsun inşallah ben 11 de gitmiştim daha erken dedi, 14te gittim kesin erkek dedi, bende kız tahmin ediyordum hep şaşırdım yüzde yüz erkek dedi bakalım bida gittiğimde sorucam yine 😊
mimar_anne Delidolu ay bilmiyorum henüz çok yeni 4+2 ilk hamileliğim çok rahattı şükür bunda nasıl olur bilmiyorum geçmiş olsun size de 🙏🏼