ilkgozagrim__ teacher-mom21 Evett yaaa maşallah Annesine çekmiş herhalde burnu 🤣😘 nerden tahmin ettiniz erkek diyee
Gizemd-01 Ccyln bende 11+5 uyuma isteği hiç yok . Genelde rahat geçiyor bugün ilk defa başım döndü yemek yiyince geçti
bitanemiz24 Selam kızlar 11+1 karın kasık arada bel ağrıları oluyor hemen yoruluyorum kızlar cinsiyet öğreneniz oldu mu
teacher-mom21 bitanemiz24 yok canım ben öğrenemedim daha küçük 16dan itibaren öğreniliyor diye biliyorum
Ozge933 ilkgozagrim__ ya yerim çok tatlı aramızda 1 gün var maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 kız gibi geçti içimden hayırlısı olsun
gtoptasss teacher-mom21 12. Haftadan merhaba ben ne yesem çıkarıyorum 😞 bel ağrısı ve halsizlik hala devam ediyor benim
Melismeydan 10+4 10. Haftaya girmemle beraber halsizlik baş ağrısı geçti fakat bel ve kasık ağrısı başladı hazımsızlık ve kabızlık devam ediyor☺️
Bay00 11+2 deyiz bizde hazımsızlık çok var suyu bile hazmedemiyorum resmen onun dışında hep bi baş ağrısı ara sıra kasık ağrısı oluyor kızlar bu arada ikili test yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz